80 milyon maç kazandırmıyor.80 versemde mi?![]()
Tehlikeli geliyor gerçekten.O olur mu bilemem ama benim shaqiri fena 5 haftadir o kurtariyor maclari
80 milyon maç kazandırmıyor.80 versemde mi?![]()
Tehlikeli geliyor gerçekten.O olur mu bilemem ama benim shaqiri fena 5 haftadir o kurtariyor maclari
O adami seviyorum ya futbunun kilitlerinden biri cleverlyle cleverlye bir cozum bulamadım ama kalsin oyuncu ihtiyaci olunca koyacam oraya80 milyon maç kazandırmıyor.
Tehlikeli geliyor gerçekten.![]()
Tamam.80 milyon maç kazandırmıyor.
Tehlikeli geliyor gerçekten.![]()
Atamaz alma benceTamam.Birşey soracağım.Ruben vin Parsea güzel oyuncu mu? Gol felan atar mı?
![]()
Sat bana işte, işine yaramıyor zaten.O adami seviyorum ya futbunun kilitlerinden biri cleverlyle cleverlye bir cozum bulamadım ama kalsin oyuncu ihtiyaci olunca koyacam oraya![]()
Atamaz, bence de.Tamam.Birşey soracağım.Ruben vin Parsea güzel oyuncu mu? Gol felan atar mı?
![]()
Atamaz alma bence
Tamam.Sat bana işte, işine yaramıyor zaten.
Atamaz, bence de.![]()
Kandiriyor inanma ona parani yiyecek enverVan Persie iyidir.![]()
Van Persie iyidir.![]()
Ya kime inanayım.Kandiriyor inanma ona parani yiyecek enver![]()
van Persie 2-3 maç iyi gider, sonra satmak için uğraşırsın.Ya kime inanayım.![]()
Bir o geldi işte.van Persie 2-3 maç iyi gider, sonra satmak için uğraşırsın.
O kadar paran var daha genç oyuncu mu bulamadın? Pes.![]()
Ben sana oyuncu onerim torres iyidir onu al agaBir o geldi işte.Ayrıca senin oyuncuya 52 bin vermem.
![]()
20-24 yaş grubu 86 üstü orta ve forvet arasında onlarca iyi oyuncu var.Bir o geldi işte.Ayrıca senin oyuncuya 52 bin vermem.
![]()
Yuh almam o zaman20-24 yaş grubu 86 üstü orta ve forvet arasında onlarca iyi oyuncu var.
Onun fiyatı 60 oldu zaten.![]()
Harbi iyi mi? İyiyse onun atak,orta ve defans atsana bana.Ben sana oyuncu onerim torres iyidir onu al aga
Yarin atarimYuh almam o zamanİyi bir ST lazım bana.
Harbi iyi mi? İyiyse onun atak,orta ve defans atsana bana.![]()
Yetenek antrenmanından yeni çıktı abisi, değerlendi.Yuh almam o zamanİyi bir ST lazım bana.
![]()
Tamam bekliyorum.Teşekkürler öncedenYarin atarim
O oyuncuya o kadar vermezler.Yetenek antrenmanından yeni çıktı abisi, değerlendi.
Taktiklerimi 20-25 yaş grubu için uygula, bak kimler geliyor.![]()
Kaç verirsin?Tamam bekliyorum.Teşekkürler önceden
O oyuncuya o kadar vermezler.Ben Grizmannı almak istiyorum.
Tamam öyle yapayım.![]()
Teklif iyi, güzel de adam açık ara en iyi oyuncum. Yerine oyuncum da var koyacak ama boşuna atraksiyona gerek yok gibi.