80 milyon maç kazandırmıyor.80 versemde mi?
Tehlikeli geliyor gerçekten.O olur mu bilemem ama benim shaqiri fena 5 haftadir o kurtariyor maclari
80 milyon maç kazandırmıyor.80 versemde mi?
Tehlikeli geliyor gerçekten.O olur mu bilemem ama benim shaqiri fena 5 haftadir o kurtariyor maclari
O adami seviyorum ya futbunun kilitlerinden biri cleverlyle cleverlye bir cozum bulamadım ama kalsin oyuncu ihtiyaci olunca koyacam oraya80 milyon maç kazandırmıyor.
Tehlikeli geliyor gerçekten.
Tamam. Birşey soracağım.Ruben vin Parsea güzel oyuncu mu? Gol felan atar mı?80 milyon maç kazandırmıyor.
Tehlikeli geliyor gerçekten.
Atamaz alma benceTamam. Birşey soracağım.Ruben vin Parsea güzel oyuncu mu? Gol felan atar mı?
Sat bana işte, işine yaramıyor zaten.O adami seviyorum ya futbunun kilitlerinden biri cleverlyle cleverlye bir cozum bulamadım ama kalsin oyuncu ihtiyaci olunca koyacam oraya
Atamaz, bence de.Tamam. Birşey soracağım.Ruben vin Parsea güzel oyuncu mu? Gol felan atar mı?
Atamaz alma bence
Tamam.Sat bana işte, işine yaramıyor zaten.
Atamaz, bence de.
Kandiriyor inanma ona parani yiyecek enverVan Persie iyidir.
Van Persie iyidir.
Ya kime inanayım.Kandiriyor inanma ona parani yiyecek enver
van Persie 2-3 maç iyi gider, sonra satmak için uğraşırsın.Ya kime inanayım.
Bir o geldi işte. Ayrıca senin oyuncuya 52 bin vermem.van Persie 2-3 maç iyi gider, sonra satmak için uğraşırsın.
O kadar paran var daha genç oyuncu mu bulamadın? Pes.
Ben sana oyuncu onerim torres iyidir onu al agaBir o geldi işte. Ayrıca senin oyuncuya 52 bin vermem.
20-24 yaş grubu 86 üstü orta ve forvet arasında onlarca iyi oyuncu var.Bir o geldi işte. Ayrıca senin oyuncuya 52 bin vermem.
Yuh almam o zaman İyi bir ST lazım bana.20-24 yaş grubu 86 üstü orta ve forvet arasında onlarca iyi oyuncu var.
Onun fiyatı 60 oldu zaten.
Harbi iyi mi? İyiyse onun atak,orta ve defans atsana bana.Ben sana oyuncu onerim torres iyidir onu al aga
Yarin atarimYuh almam o zaman İyi bir ST lazım bana.
Harbi iyi mi? İyiyse onun atak,orta ve defans atsana bana.
Yetenek antrenmanından yeni çıktı abisi, değerlendi.Yuh almam o zaman İyi bir ST lazım bana.
Tamam bekliyorum.Teşekkürler öncedenYarin atarim
O oyuncuya o kadar vermezler. Ben Grizmannı almak istiyorum.Yetenek antrenmanından yeni çıktı abisi, değerlendi.
Taktiklerimi 20-25 yaş grubu için uygula, bak kimler geliyor.
Kaç verirsin?Tamam bekliyorum.Teşekkürler önceden
O oyuncuya o kadar vermezler. Ben Grizmannı almak istiyorum.
Tamam öyle yapayım.
Teklif iyi, güzel de adam açık ara en iyi oyuncum. Yerine oyuncum da var koyacak ama boşuna atraksiyona gerek yok gibi.