Param bitti benim de
+20 milyon var
Param bitti benim de
+20 milyon varKaşifden yarın forvet bekliyorum oraya göndereceğim 15-18 milyon civarı.3 milyonda kredi ödemeleri için..Kredi diyince zorda kaldığım yoktu anlık hataoyuncu aldım -70bin para oyuncu satılsın diye bekledim akşama kadar baktım yok kredi çektim 10dk sonra oyuncularım satın alındı
Adam satarak para elde ediyordum da adam kalmadı
Feneri çökermişsin yav borc varmı bariOyuncu kalmamış ve çoğu yorgunBöyle giderse halin harap
Borç yokKadro yeterliVe çoğu kişinin oyuncuları da yorguncapslock Gençlerbirliği 10. olur kimsenin gıkı çıkmaz bizim takım 2.ci olur kötü yönetiliyor denirAyrıca bazı oyuncularımız birden fazla mevkide oynayabiliyorAma bir DC düşünüyorum
biz 80lik 90lık adamlarla başlamadık gardaş baba parası değil alın teriBorç yokKadro yeterliVe çoğu kişinin oyuncuları da yorguncapslock Gençlerbirliği 10. olur kimsenin gıkı çıkmaz bizim takım 2.ci olur kötü yönetiliyor denirAyrıca bazı oyuncularımız birden fazla mevkide oynayabiliyorAma bir DC düşünüyorum
biz 80lik 90lık adamlarla başlamadık gardaş baba parası değil alın teri
hala antrenman sonuçları açıklanmadı adminim 23te açıklanmıyo muydu
[TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD="class: tikklas, width: 125"]
John Obi Mikel[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
28 Milyon'a Beşiktaş'ta!
Bir Ronaldo değil
Asrın transferini gerçekleştiren kaan955 arkadaşı tebrik etmek lazım, John Obi Mikel gibi bir oyuncuyu abartılı bir fiyatla kadrosuna katmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?