FF Futbol Ligi Transfer Duyuruları

Param bitti benim de :D

+20 milyon var:) Kaşifden yarın forvet bekliyorum oraya göndereceğim 15-18 milyon civarı.:) 3 milyonda kredi ödemeleri için..Kredi diyince zorda kaldığım yoktu anlık hata:) oyuncu aldım -70bin para oyuncu satılsın diye bekledim akşama kadar baktım yok kredi çektim 10dk sonra oyuncularım satın alındı:D

+20 milyon var:) Kaşifden yarın forvet bekliyorum oraya göndereceğim 15-18 milyon civarı.:) 3 milyonda kredi ödemeleri için..Kredi diyince zorda kaldığım yoktu anlık hata:) oyuncu aldım -70bin para oyuncu satılsın diye bekledim akşama kadar baktım yok kredi çektim 10dk sonra oyuncularım satın alındı:D

Adam satarak para elde ediyordum da adam kalmadı :D

aynen ya büyük takımların sahipleri iyi yönetemiyor gibi geliyo bana. antep nerdeyse namağlup :D

Feneri çökermişsin yav borc varmı bari:DOyuncu kalmamış ve çoğu yorgun:( Böyle giderse halin harap:(

Borç yok :D Kadro yeterli :) Ve çoğu kişinin oyuncuları da yorgun :) capslock Gençlerbirliği 10. olur kimsenin gıkı çıkmaz bizim takım 2.ci olur kötü yönetiliyor denir :) Ayrıca bazı oyuncularımız birden fazla mevkide oynayabiliyor :) Ama bir DC düşünüyorum :)

Son düzenleme:
Borç yok :D Kadro yeterli :) Ve çoğu kişinin oyuncuları da yorgun :) capslock Gençlerbirliği 10. olur kimsenin gıkı çıkmaz bizim takım 2.ci olur kötü yönetiliyor denir :) Ayrıca bazı oyuncularımız birden fazla mevkide oynayabiliyor :) Ama bir DC düşünüyorum :)

Stoch'a 20 milyon vermeye hazırım:D

biz 80lik 90lık adamlarla başlamadık gardaş baba parası değil alın teri :D

Ignazio Abate 21 milyona gençlerbirliğinde ! yönetim kurulu son haftalarda aradıkları savunma oyuncusunu bulduklarını belirtti.

[TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD="class: tikklas, width: 125"]
John Obi Mikel
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

28 Milyon'a Beşiktaş'ta!

Orduspor, Gençlerbirliği takımından defans oyuncusu Kader Mangane'yi kadrosuna kattı.

s_4796_273_2010_2.jpg

Hayırlı olsun diyerek, oyuncuya başarılar dileyelim.

Asrın transferini gerçekleştiren kaan955 arkadaşı tebrik etmek lazım, John Obi Mikel gibi bir oyuncuyu abartılı bir fiyatla kadrosuna katmıştır. :)