Ben yarışmaları boykot ediyorum. En Favori üye hariç oy vermedim onda da bana oy verenlere verdim zaten bir de abiyi birinci yapmak için.PARAMPARÇA
erkan petekdinçöz - (Cihan) = 1
Ebru Özkan (Dilara)= 8
Barış Falay (Harun)= 7
Leyla Tanlar (Cansu)= 10
Alina Boz (Hazal)= 9
Nursel Köse (keriman) = 6
BABAM VE AİLESİ
Eva Dedova (ece) = 10
Bülent İnal (Kemal) = 9
Ayça Bingöl (Nilgün) = 8
Ceyda Düvenci (Suzan) =7
Caner Şahin (Kadir) = 4
Sercan Badur (Mert) = 3
@menes benim seçtiklerime yakın isimler seçer tahminimce ama @Doğu konusunda şüpheliyim parlakları seçme ihtimali yüksek
Mestani da bilmiyordum internetten baktimFüsun Mestan'ı canlandıran oyuncunun ismini bilip Füsun'u bilmemen de ilginç.
Deniz Gürzumar kimİÇERDE
Çağatay Ulusoy 10
Çetin Tekindor 9
Mustafa Yıldıran 8
Aras Bulut İynemli 7
Rıza Kocaoğlu 7
Mustafa Uğurlu 7
Deniz Gürzumar 6
Nihal Koldaş 6
Damla Colbay 6
Bensu Soral 5
Barış. Kendisini bu bölüm ilk defa bu kadar aktif görünce puan vereyim dedim.Mestani da bilmiyordum internetten baktim
Deniz Gürzumar kim
Aaa dogru o cocuk da iyiydi bu bölüm ben onu unuttum ama bana can alici soruyu sormadinBarış. Kendisini bu bölüm ilk defa bu kadar aktif görünce puan vereyim dedim.
Poyraz Karayel izliyordum üstteki mesajına dikkat etmemişim Mestan'a internetten baktıysan Nihal Koldaş'a niye bakmadın o zamanAaa dogru o cocuk da iyiydi bu bölüm ben onu unuttum ama bana can alici soruyu sormadin
Evet aradigim soru buydu ama neden böyle bir sey yaptim ben de bilmiyorum Nihal Koldas'i sadece sana sormak geldiyse demek icimden internetten bakmak aklima gelmedi ama diger sorunu da merak ettim onu da yaz bariPoyraz Karayel izliyordum üstteki mesajına dikkat etmemişim Mestan'a internetten baktıysan Nihal Koldaş'a niye bakmadın o zaman
Aradığın soru bu değilse aklımda bir tane daha var
Olur böyle şeyler bazen benim de beynim duruyorEvet aradigim soru buydu ama neden böyle bir sey yaptim ben de bilmiyorum Nihal Koldas'i sadece sana sormak geldiyse demek icimden internetten bakmak aklima gelmedi ama diger sorunu da merak ettim onu da yaz bari
Disarda izledim tabii ki de İcerde disarda izlenirOlur böyle şeyler bazen benim de beynim duruyor
Diğer sorumun da cevabı belli aslında ama sorayım bari yine de. Bölümü içerde mi izledin dışarda mı
pazar dışında yolladım ben hep sen @destere ye söylekız oylarınızı göndersenize bugünden başlayın pazara doğru inin göndermeyenler @Çiğdem- @mrt-06 @cookies @vadikızı @dosimosi @turkuazz @soo @ozmoturk @MasacRE- @Felon @batuhankaralar @Forumdash @denizz19 @tolgab @Bully @ozgur2113 @Harunnn60 @Aserat @Starcı @hasancrtk16 @gizem ak @eskici
sen söyle hatta öpücük gönder ki hemen göndersin oylarıpazar dışında yolladım ben hep sen @destere ye söyle
her konuyu açarken etiket yapman lazım belirli sürelerle ise konuyu sürekli uplat bak @denizz19 reyting tahmininde günde 6 öğün hatırlatma yapıyor senin konularında etiket bile yoksen söyle hatta öpücük gönder ki hemen göndersin oyları
bakiyorumda artik programin benim ayriligimdan sonra yaprak dökumune dönmuskız oylarınızı göndersenize bugünden başlayın pazara doğru inin göndermeyenler @Çiğdem- @mrt-06 @cookies @vadikızı @dosimosi @turkuazz @soo @ozmoturk @MasacRE- @Felon @batuhankaralar @Forumdash @denizz19 @tolgab @Bully @ozgur2113 @Harunnn60 @Aserat @Starcı @hasancrtk16 @gizem ak @eskici
diğer günlere de beklerimİÇERDE
Çağatay Ulusoy (Sarp) 7
Aras Bulut İynemli (Umut) 9
Çetin Tekindor (Celal) 10
Riza kocaoglu(Davut) 8
Bensu Soral(Melek) 6
alakası yok format dğeişecek zatibakiyorumda artik programin benim ayriligimdan sonra yaprak dökumune dönmus