FF En İyi Oyuncu Yarışması 4.Hafta Sonuçları (10-16 Ekim)

Çiğdem'in kadın oyunculara oy kullanması yasaklanmalı mı?

• Evet

Oy: 3 42.9%
  • Hayır

Oy: 3 42.9%
  • Sadece oy kulanması değil favori üyeliği de elinden alınsın hatta forumdan kovulsun,banlansın

Oy: 0 0.0%
  • Oyları geçersiz sayılsın

Oy: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
ıyyy iyice kemalim yapmaza bağladınçok safsın aynı durumda sen olsan çiğdem çoktan seni göndermişti:A

çetin tekindor 12. oldu :F 12. olan 5-6 kişi var aynı puanda:F 2 hafta sonra ayın listesi açıklanacak bakalım içerde den kimse olacak mı :F
Cagatay kacinci oldu :F aylik listede İcerde'den kimse olmazsa bu yarismayi ciddiye almam haberin olsun :A

Alperen Duymaz'i listeye sokmayi basarmisiz @Bully :A

Kiskanclik kokusu aliyorum sanki :A senin Burcu listeye giremezken Alperen girmis :A ve halkimizin tercihlerine saygili olalim lütfen :A
Bu listeyi artık ciddiye almamaya karar verdim. Ayrıca izlemem için bana adeta yalvarmışken haftalar sonra zar zor sokabildiğiniz Bodrum Masalı ile övünme sakın. :A

en çok oy içerde ye kullanılmış düşük veren de çok olmuş demek ki :A
Bu nasil is la en cok İcerde'ye oy kullamiliyor ama listeye kimse giremiyor yarismanin sistemi yanlis sanirim degistir bunu :A
Bu listeyi artık ciddiye almamaya karar verdim. Ayrıca izlemem için bana adeta yalvarmışken haftalar sonra zar zor sokabildiğiniz Bodrum Masalı ile övünme sakın. :A
Ben de ciddiye almiyorum zaten İcrerde'den 1 oyuncu bile yok :A yalvardigim falan yok sadece teklif yaptim hee vazgecmis de degilim yogun oldugum icin fazla üstelemedim ama izletecem o diziyi sana :A

bilemiyorum ilk 10 u hesaplkıyorum sadece :F çetin tekindor ilk 10da şu an aras bulut iynemli ve rıza kocaoğlunun da ilk 10 şansı var aylık listede @Bully :A
Bu haftaki sonuçlardan sonra I don't care artık. İçerde ya da Poyraz Karayel'den tek bir ismin bile listede olmaması rezilliktir.

ıyyy iyice kemalim yapmaza bağladınçok safsın aynı durumda sen olsan çiğdem çoktan seni göndermişti:A

çetin tekindor 12. oldu :F 12. olan 5-6 kişi var aynı puanda:F 2 hafta sonra ayın listesi açıklanacak bakalım içerde den kimse olacak mı :F

:F:F:Fıyyy kemalimmii nayır nolamaz çiğdem beni sever göndermez

Bu haftaki sonuçlardan sonra I don't care artık. İçerde ya da Poyraz Karayel'den tek bir ismin bile listede olmaması rezilliktir.

dün nerdeydin ablam şarkının reklamını yapıyordum:F:F:F

Bu nasil is la en cok İcerde'ye oy kullamiliyor ama listeye kimse giremiyor yarismanin sistemi yanlis sanirim degistir bunu :A

Ben de ciddiye almiyorum zaten İcrerde'den 1 oyuncu bile yok :A yalvardigim falan yok sadece teklif yaptim hee vazgecmis de degilim yogun oldugum icin fazla üstelemedim ama izletecem o diziyi sana :A
ayol 150 oyuncu içinde ilk 10 bu:F değerlendirmeye alınmayanlarla birlikte 200 kişinin içinde ilk 10 sırf sizin isteğiniz oalca diye bişi yok :D

aaa üstüme iyilik sağlık neler oluyor burada 😱😱😱

benim kaliteli oylarım olmasa senin bu kıytırık yarışmanı kimse dikkate almaz @xemrexxx
:A :A :A

Mesut ,ve Rıza Baba , Koriş ve Nero , seviyor sevmiyordan Tuna ve Deniz bunlar güzel gerisi fiyasko olmuş ayy özellikle şu Familya'ya oy verenleri 1.yapanları kınıyorum :F

Neslihan'a 7 veren ve listeye girmesine mani olan @charming ve @Felon sizi kınım kınım kınıyorum.s.s

bence oy kullanmasi yasaklansin kaale alinmasin. erkeklere yuksek verip kadinlara 1 basmasi kabul edilemez

Arka Sokaklar ve Aşk Laftan Anlamaz (Demet Gül hariç) oyuncularının varlığı gereksiz olmuş, geçen haftaki Burcu Biricik, Neslihan Yeldan, Sezer Avcı vb. olduğu geçen haftaki listeyi tercih ederim. :A

Bu arada Uğur Yücel'e de tebrikler kesinlikle hak ediyor. :X

Listeyi beğenmedim yorumlayacak bir şey yok. :bilmem: Ayrıca bize laf atmışsın gül mü atayım tabii ki olmamış atıcam. :A

Canım sen önce benim çıkardığım lafları kullanma ondan sonra laf et. :A Ayrıca bu laf sana ait değil Safiye sultanın yani Hülya'mın lafı tabii ki ben kullanacağım. :A Hülya'ya bu lafları ben değil sen yazmıştın. :) O yüzden biz lafı sana değil bana aittir.

liste aşırı garip geldi mesut ve oyunculuk ver odunu al 9 puanı :F

:F:F bu nerden çıktı ayol

Sadece Alperen Duymaz'a tebrikler. Onun dışında fiyasko bir liste olmuş. İçerde'ye dünya kadar oy kullandırttık, bir oyuncu bile listeye girememiş, özellikle Çağatay Ulusoy'un hakkı yenmiş.

Daha da uğraşmam bu etkinlik için, oyumu verir geçerim.

Poyraz da listeye girememiş zaten.ss

Alperen Duymaz'i listeye sokmayi basarmisiz @Bully :A

Kiskanclik kokusu aliyorum sanki :A senin Burcu listeye giremezken Alperen girmis :A ve halkimizin tercihlerine saygili olalim lütfen :A
şu an için sırasız şekilde 4 hafta sonunda ortalaması 8 i geçenler:

• çetin tekindor
  • rıza kocaoğlu
  • aras bulut iynemli
  • ebru özkan
  • sumru yavrucuk
  • özlem tokaslan
  • elçin sangu
  • nergis kumbasar
  • onur büyüktopçu
  • kaan urgancıoğlu
  • zuhal olcay
  • burcu biricik
  • uğur yücel
  • sezer avcı
  • şükran ovalı
  • nurseli idiz
  • neslihan yeldan
  • su kutlu
  • hayal köseoğlu
not: sadece 1 haftalık oyları bulunan seviyor sevmiyor,poyraz karayel,ark sokklar,babam ve ailesi gibi diziler dahil değildir kalan 2 haftada da bu ddizilerin oyuncularına oy gelirse aylık lsiteye girebilirler:D

@Forumdash @cookies @tolgab @gizem ak @masacre- @denizz19 @DarkLeqenD

aaa üstüme iyilik sağlık neler oluyor burada 😱😱😱

benim kaliteli oylarım olmasa senin bu kıytırık yarışmanı kimse dikkate almaz @xemrexxx
:A :A :A
hoşt seni istemiyorlar esas sen kimsin paçoz:A

şu an için sırasız şekilde 4 hafta sonunda ortalaması 8 i geçenler:

• çetin tekindor
  • rıza kocaoğlu
  • aras bulut iynemli
  • ebru özkan
  • sumru yavrucuk
  • özlem tokaslan
  • elçin sangu
  • nergis kumbasar
  • onur büyüktopçu
  • kaan urgancıoğlu
  • zuhal olcay
  • burcu biricik
  • uğur yücel
  • sezer avcı
  • şükran ovalı
  • nurseli idiz
  • neslihan yeldan
  • su kutlu
  • hayal köseoğlu
not: sadece 1 haftalık oyları bulunan seviyor sevmiyor,poyraz karayel,ark sokklar,babam ve ailesi gibi diziler dahil değildir kalan 2 haftada da bu ddizilerin oyuncularına oy gelirse aylık lsiteye girebilirler:D

@Forumdash @cookies @tolgab @gizem ak @masacre- @denizz19 @DarkLeqenD

hoşt seni istemiyorlar esas sen kimsin paçoz:A
Fark-ı bu üç isim :A

• neslihan yeldan
  • su kutlu
  • hayal köseoğlu

Bu haftaki listeyi beğenmedim. Çok fazla şişirilmiş isim var. Içerde ve Poyraz Karayel den hiç bi oyuncunun gitmemesine şaşırdım. Özellikle Burcin Terzioglu olmayı hakediyordu.

Uğur Yücel e tebrikler.