FF En İyi Oyuncu Yarışması 4.Hafta Sonuçları (10-16 Ekim)

Çiğdem'in kadın oyunculara oy kullanması yasaklanmalı mı?

• Evet

Oy: 3 42.9%
  • Hayır

Oy: 3 42.9%
  • Sadece oy kulanması değil favori üyeliği de elinden alınsın hatta forumdan kovulsun,banlansın

Oy: 0 0.0%
  • Oyları geçersiz sayılsın

Oy: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,533
Puanı
1,061
FF En İyi Oyuncu Yarışması'nda bir haftayı daha geride bıraktık. Bu hafta ilginin en yoğun olduğu hafta oldu. Paramparça ve Babam ve Ailesi dışında listedeki tüm diziler değerlendirmeye girmeye hak kazandı.

Gelelim haftanın ilk 10'una ilk defa bir oyuncu tam puan yani 10 puan ortalamayla ilk sırada yer aldı. Uğur Yücel 10 puan ortalama ile listenin zirvesinde. Listeye ilk kez giren Arka Sokaklar dizisinden Şevket Çoruh ve Kiralık Aşk'tan Onur Büyüktopçu da zirve ortakları.

İşte haftanın ilk 10'u:

1) Uğur Yücel: 10/10 (Familya)
2) Şevket Çoruh: 9.66/10 (Arka Sokaklar)
3) Onur Büyüktopçu: 9.50/10 (Kiralık Aşk)
4) Yiğit Kirazcı: 9.33/10 (Seviyor Sevmiyor)
5) Nergis Kumbasar: 9.25/10 (Kiralık Aşk)
6) Zafer Ergin: 9/10 (Arka Sokaklar)
7)Alperen Duymaz: 9/10 (Bodrum Masalı)
8)Zeynep Çamcı: 9/10 (Seviyor Sevmiyor)
9)Demet Gül: 8.75/10 (Aşk Laftan Anlamaz)
10) Sultan Köroğlu: 8.75/10 (Aşk Laftan Anlamaz)

içerik.jpg hjhjköhj.jpg fft16_mf6947703.Jpeg

Mesut ,ve Rıza Baba , Koriş ve Nero , seviyor sevmiyordan Tuna ve Deniz bunlar güzel gerisi fiyasko olmuş ayy özellikle şu Familya'ya oy verenleri 1.yapanları kınıyorum :F

Mesut ,ve Rıza Baba , Koriş ve Nero , seviyor sevmiyordan Tuna ve Deniz bunlar güzel gerisi fiyasko olmuş ayy özellikle şu Familya'ya oy verenleri 1.yapanları kınıyorum :F
sus kız sana mı sorucaz.ss ayrıca @mrt-06 yı ortadan kaldırmayı planlıyorum yarışmanın 4 hafta sonunda toplam puanda 2.si nurseli idiz ama kadının dizisi kaldırılıyor ay resmen yarışmama darbe girişimidir bu :(

Arka Sokaklar ve Aşk Laftan Anlamaz (Demet Gül hariç) oyuncularının varlığı gereksiz olmuş, geçen haftaki Burcu Biricik, Neslihan Yeldan, Sezer Avcı vb. olduğu geçen haftaki listeyi tercih ederim. :A

Bu arada Uğur Yücel'e de tebrikler kesinlikle hak ediyor. :X

Arka Sokaklar ve Aşk Laftan Anlamaz (Demet Gül hariç) oyuncularının varlığı gereksiz olmuş, geçen haftaki Burcu Biricik, Neslihan Yeldan, Sezer Avcı vb. olduğu geçen haftaki listeyi tercih ederim. :A

Bu arada Uğur Yücel'e de tebrikler kesinlikle hak ediyor. :X
ankete oy kullandın mı :A

Bu hafta bana göre en iyi olan 10 oyuncuyu da paylaşayım da cümle alem asıl listeyi görsün. :A
  1. Burçin Terzioğlu (Poyraz Karayel) (listede olmaması saçmalığın daniskası)
  2. Uğur Yücel (Familya)
  3. Burcu Biricik (Hayat Şarkısı)
  4. Su Kutlu (Arkadaşlar İyidir)
  5. Uraz Kaygılaroğlu (Baba Candır)
  6. Musa Uzunlar (Poyraz Karayel)
  7. Neslihan Yeldan (Arkadaşlar İyidir)
  8. Settar Tanrıöğen (Baba Candır)
  9. Ahmet Mümtaz Taylan (Hayat Şarkısı)
  10. Sezer Avcı (Familya)
@xemrexxx

Listeyi beğenmedim yorumlayacak bir şey yok. :bilmem: Ayrıca bize laf atmışsın gül mü atayım tabii ki olmamış atıcam. :A
ayyy biz biziz bir kere az orjinal ol.ss ayrıca yarışmamı baltalıyor şovun napayım bari 13 bölüm sürseydi de yıllık listeye girerdi nurseli idiz.ss

Bu hafta bana göre en iyi olan 10 oyuncuyu da paylaşayım da cümle alem asıl listeyi görsün. :A
  1. Burçin Terzioğlu (Poyraz Karayel) (listede olmaması saçmalık)
  2. Uğur Yücel (Familya)
  3. Burcu Biricik (Hayat Şarkısı)
  4. Su Kutlu (Arkadaşlar İyidir)
  5. Uraz Kaygılaroğlu (Baba Candır)
  6. Musa Uzunlar (Poyraz Karayel)
  7. Neslihan Yeldan (Arkadaşlar İyidir)
  8. Settar Tanrıöğen (Baba Candır)
  9. Ahmet Mümtaz Taylan (Hayat Şarkısı)
  10. Sezer Avcı (Familya)
@xemrexxx
burçin terzioğlu 11 (8.71) ve nil kese 12. (8.66) oldu @denizz19 ve sana nanik :A

ayyy biz biziz bir kere az orjinal ol.ss ayrıca yarışmamı baltalıyor şovun napayım bari 13 bölüm sürseydi de yıllık listeye girerdi nurseli idiz.ss

burçin terzioğlu 11 (8.71) ve nil kese 12. (8.66) oldu @denizz19 ve sana nanik :A
@mrt-06'nın şişirdiği veya zorla şişirttirdiği Sultan Köroğlu'yu geçseydi keşke. :A