sen karıştırma orasını 31 ekimi dahil etmedimekim sonuçları açıklandıysa benim oylar boşa gidecek şimdi![]()
pazartesi oy kullanacaklara bile yazmamış ismimizi şimdi oy istiyorpazartesileri oy kullananlar@Bully @MasacRE- @Felon @batuhankaralar @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @denizz19 @hasancrtk16 @cookies @dosimosi @turkuazz @gözlemci @soo @jackass @eskici @MayısKralı @charming yeni kuralı unutmayın
YENİ KURAL: En yüksek puanlar 10 ve 9 ; en düşük puanlar 1 ve 2 yi sadece birer kişiye verebilirsiniz.
la sanki forumda mıydın ruhuna mı yazacaktımpazartesi oy kullanacaklara bile yazmamış ismimizi şimdi oy istiyor![]()
la sanki forumda mıydın ruhuna mı yazacaktım![]()
zaten babam ve ailesini bir tek sen izliyon galiba forumda kullanmasan da olurpeki her dizide 10 kişiye oy vermek zorundamıyız mesela her bölüm üç oyuncu parlıyor diğerleri sönük üç oyuncu yazsam yetmiyormu ..
bu arada babam ve ailesini takip ediyorum ama dişe dokunur dişi yok dizide ortalık sap kaynıyor![]()
ozaman ne işin var o dizide işte ayoll bülente ne zaman hayrn oldun sen ayollpeki her dizide 10 kişiye oy vermek zorundamıyız mesela her bölüm üç oyuncu parlıyor diğerleri sönük üç oyuncu yazsam yetmiyormu ..
bu arada babam ve ailesini takip ediyorum ama dişe dokunur dişi yok dizide ortalık sap kaynıyor![]()
ay dur oyları kullansın öyle konuş kafasını karıştırma zor anladı zaten yarışmayıozaman ne işin var o dizide işte ayoll bülente ne zaman hayrn oldun sen ayoll![]()
hala anladığına şüpheliyim neden anlayamadı bilmiyorumay dur oyları kullansın öyle konuş kafasını karıştırma zor anladı zaten yarışmayı![]()
eva dedova var yeterli benim içinozaman ne işin var o dizide işte ayoll bülente ne zaman hayrn oldun sen ayoll![]()
<afer,n olayı çözmüşsün şimdi salı-.çarşamba-perşembe diye diğer günlere gitbabam ve familyası
Eva dedova - ece = 10
bülent inal - kemal= 9
ayça bıngıl - nilgün= 8
ceyda düve - suzan = 8
erdem akakçe - fodul = 7
caner şahin -kadir = 6
doğa zeynep doğuşlu-çiçek = 4
paramparça
leyla tanlar - cansu =10
alina boz - hazal = 9
ebru özkan - dilara = 8
barış falay - harun = 7
nursel köse - keriman = 6
eva dedova var yeterli benim için
![]()
ay dur oyları kullansın öyle konuş kafasını karıştırma zor anladı zaten yarışmayı![]()
hhah aa anlamış işte çocuk @xemrexxx bşrde anlamaz diyorsun destere çok zekidir dedim bendebabam ve familyası
Eva dedova - ece = 10
bülent inal - kemal= 9
ayça bıngıl - nilgün= 8
ceyda düve - suzan = 8
erdem akakçe - fodul = 7
caner şahin -kadir = 6
doğa zeynep doğuşlu-çiçek = 4
paramparça
leyla tanlar - cansu =10
alina boz - hazal = 9
ebru özkan - dilara = 8
barış falay - harun = 7