FF En İyi Oyuncu Yarışması -- 31 Ekim

@xemrexxx benle @sokak sanati yla uğraşacağına şu kızı takip etseydi :F
bu 2.potu ayol daha öncede aynı oyunculara 2 ayrı puan veriyordu hazara birinde 7 birinde 8 gibi bundada denizin listesini kopyalamış evet hepsi sırasıyla aynı puanlar idamını istiyoruz @sokak sanati da bana katılır idam içinde şunu kullan @xemrexxx :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

tmm ya ben sustum oy moy da vermicem artık tamam mı madem bana inanılmıyor
güvenilmiyor oy moy vermicem

çok gıcıksın biliyosun demi çiğdem:D
kız ama sana resmen gol attı rezil etti seni resmen yerin dibindesin şu an bence utançtan odana kapan ağla biraz rahatlarsın:A

ben de gidip ayın sonuçlarını hesapliyim 2 saate dönerim kaybolmayın buralardan evde kalmış kızlar kulübü başkanı @Çiğdem- ve yardımcısı @dosimosi :D bu arada benden duymuş olma dosimosi ile destere dğn gece cilveleşmişler çikinella çiğdem boynuzlandın yani:A

kız ama sana resmen gol attı rezil etti seni resmen yerin dibindesin şu an bence utançtan odana kapan ağla biraz rahatlarsın:A

ben de gidip ayın sonuçlarını hesapliyim 2 saate dönerim kaybolmayın buralardan evde kalmış kızlar kulübü başkanı @Çiğdem- ve yardımcısı @dosimosi :D bu arada benden duymuş olma dosimosi ile destere dğn gece cilveleşmişler çikinella çiğdem boynuzlandın yani:A

Ağlıyorum zaten :T tşk ederim yani

Ağlıyorum zaten :T tşk ederim yani

hahaha kız biz kinle dolu eleştiri yapmıyoruz biz açık buldukmu şakasına takılıyoruz bizim dememizden birşey çıkmaz yani :F :F :F

hahaha kız biz kinle dolu eleştiri yapmıyoruz biz açık buldukmu şakasına takılıyoruz bizim dememizden birşey çıkmaz yani :F :F :F

Şakanızı biliyorum farkındayımm ama şakanın dozunu kaçırıyorsun bazen çiğdem
hem gülerek cevap verdim zaten kızdığım nokta bana inanmıyosunuz güvenmiyorsunuz @xemrexxx 5 oyuncu veriyordu bende
hep 5 oyuncuya veriyordum bu sefer bende oyuncu eklim dedim ben oyuncu
isimlerini unuturum @denizz19 kine bakarak yazım dedim kopyala yapıştır yapmadım
ben:D:D niye inanmıyosunzu bana ya

Şakanızı biliyorum farkındayımm ama şakanın dozunu kaçırıyorsun bazen çiğdem
hem gülerek cevap verdim zaten kızdığım nokta bana inanmıyosunuz güvenmiyorsunuz @xemrexxx 5 oyuncu veriyordu bende
hep 5 oyuncuya veriyordum bu sefer bende oyuncu eklim dedim ben oyuncu
isimlerini unuturum @denizz19 kine bakarak yazım dedim kopyala yapıştır yapmadım
ben:D:D niye inanmıyosunzu bana ya
o son olayı daha kurcalama bence insan utnır az biraz kız bakarak yazdığını bizde gördük zaten :A :A :A

:Fneyden utanacam balık burcuyum isim tutamıyorum aklımda sadece
isimlere baktm puana değil yorumlarıma bakın defneye nasıl kızdığımı
görürsünüz zaten
KIZ 10 isimde hepsinin puanalrı aynı buna kisme tesadüf diyemez isimlerini puanlarını geçmişsin işte :A :A :A

KIZ 10 isimde hepsinin puanalrı aynı buna kisme tesadüf diyemez isimlerini puanlarını geçmişsin işte :A :A :A

:F:F:Fbende aynı düşünemezmiyim çiğdem allah allah eğer kopyala
yapıştır yaptım isem Allah belamı versin tamam mı çiğdem @sokak sanati onada
dedim Kurana el basarım dedim dahada inanmazsanız ben sustum

sen isine bak sinsirello :D bu isim sana yakisti.
@Çiğdem- seni kaale bile almadi.
demekki bundan sonra kimseyle ikili konusma yapmayacaksin adi cilvelesme oluyormus. sen bizlerle yazisinca adi ne oluyor acaba ? :A

İçerde
10 Çetin Tekindor ( Kebapçı Celal )

9 Aras Bulut ( Mert )

8 Rıza Kocaoğlu ( Davut )
8 Yıldıray Şahinler ( Alyanak )

7 Mustafa Uğurlu ( Yusuf Müdür )

6 Nebil Sayın ( Coşkun )
6 Deniz Gürzümar ( Barış )

5 Çağatay Ulusoy ( Sarp )

2 Damla Colbay ( Eylem )

1 Bensu Soral ( Melek )

Kırgın Çiçekler