FF Efsane Dizisini Seçiyor

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,186
Puanı
859
Öncelikle Bu Etkinlik Hemen Başlıyacaktır 😉

Konusuna Gelmek İstersek ;

50 Tane Eski Diziler Yarışacak Bunlar Bugün Belli Olacak Onun İçin Aklınıza Gelen Eski Dizileri Bu Konuda Yazmanızı İstiyorum😉

FF Üyesi:AlemTo

Ve Diziler Belli Oldu ;

1-Adanalı
2-Aşkı Memnu
3-Yaprak Dökümü
4-Tatlı Hayat
5-Ruhsar
6-Acı Hayat
7-Avrupa Yakası
8-Serseri
9-Binbir Gece
10-Bu Kalp Seni Unutur Mu
11-Canım Ailem
12-Cennet Mahallesi
13-Doktorlar
14-Dudaktan Kalbe
15-Ekmek Teknesi
16-Elveda Rumeli
17-Genco
18-Hatırla Sevgili
19-Haziran Gecesi
20-Ihlamurlar Altında
21-Karakol
22-Kınalı Kar
23-Melekler Korusun
24-Menekşe İle Halil
25-Parmaklılar Ardında
26-Selena
27-Türk Malı
28-Unutulmaz
29-Yalan Romantik
30-Yılan Hikayesi
31-Kadın İsterse
32-Kalp Ağrısı
33-Ayrılsak Da Beraberiz
34-Emret Komutanım
35-Limon Ağacı
36-Sıla
37-Son Aga
38-Ezel
39-EN Son Babalar Duyar
40-Bizimkiler
41-İki Aile
42-Deli Yürek
43-Dadı
44-Hayat Bilgisi
45-Es Es
46-Aliye
47-İkinci Bahar
48-Asi
49-Serçe
50-Kaybolan Yıllar

Son düzenleme:
Aci Hayat, Adak, Bu Kalp Seni Unutur Mu?, Cennet Mahallesi, Çat Kapi, Davetsiz Misafir, Dudaktan Kalbe, Ekmek Teknesi, En Iyi Arkadasim, Ezo Gelin, Fikrimin Ince Gülü, Gönü Ferman Dinlemiyor, Gurbet Kadini, Kadin Isterse, Karamel, Kasirga Insanlari, Sahte Prenses, Sevda Çicegi, Tatli Hayat, Yagmur Zamani, Yanik Koza, Yarim Elma, Büyük Yalan, Zoraki Koca, Candan Öte, Yaprak Dökümü, Ask-i Memnu, Genco, Küçük Kadinlar, Sevgili Dünürüm, Haziran Gecesi, Kinali Kar, Berivan, Bitmeyen Sarki, Binbir Gece, Ask Oyunu, Sensiz Olmuyor, Bütün Çocuklarim, Elveda Derken, Firtina, Hasret, Ihlamurlar Altinda, Menekse ile Halil, Nehir, Oyun Bitti, Rüzgarli Bahçe, Sahra, Unutulmaz, Yol Arkadasim ve Zerda.

Ruhsar, Koçum Benim , Hayat Bilgisi , Gülbeyaz , Alanya Almanya , Çakıl Taşları , Doktorlar :D , Emret Komutanım , Kampüsistan , Kuzenlerim , Kaygısızlar :D

Acı Hayat,Ezel,Adanalı,Çiçek Taksi,Ekmek Teknesi,Elveda Rumeli,Sahra,Dudaktan Kalbe,Genco,Aşk-ı Memnu,Yılan Hikayesi,Yaprak Dökümü,Gümüş,Kurtlar Vadisi,Yabancı Damat,Bizimkiler,Karakol,Beşik Kertmesi,Sıla,Asmalı Konak,Haziran Gecesi,Binbir Gece,Asi,Aşk Oyunu,Ihlamurlar Altında,Sevda Çiçeği,Yol Arkadaşım,En İyi Arkadaşım,Bütün Çocuklarim, Elveda Derken, Firtina,Fikrimin Ince Gülü, Gönül Ferman Dinlemiyor, Gurbet Kadini, Kadin Isterse, Karamel, Kasirga Insanlari, Sahte Prenses,Unutulmaz,Zerda, Menekse ile Halil, bu kadar başka gelmiyo aklıma

Bilgiler Eklendi Dizi Yazan Arkadaşlara Teşekkürle Mümkün Oldukça Sizin Yazdıklarınızı Yazmaya Çalıştım :)

Daha yazılmayan 'Efsane Diziler' içine girmiş yada girecek bir çok dizi var ve bakalım bu etkinlikte hangi aday 1. seçilecek.

Hani Tatlı Hayat ? Hani İkinci Bahar ? Hani Yılan Hikayesi ?

Bu dizilerin Ece'den daha önemsiz olduğunu sanmıyorum.

OzaN ben dedim siz yazın ona göre liste yapacam dedim ama o zaman siz yazmadınız 😉 yukarıdaki diziler fks 14 ve dangerin ve besaletin mesajlarına bakarak yaptım şimdi düzeltme yapacam daha yemek yemedim arkadaş yedikten sonra fks 14 ile düzeltme yapacağız :)

edit: Tamam Hepsini Değiştireceğim Daha Başlamadı :smile: Siz Eleştiri Yapın Ona Göre Yarın Değiştirme Yapacam :smile:

Aslında bir dolaş sitelere; Bak bakalım böyle devamlılığı olan, sevilen diziler varmı ? Varsa ekle. Öyle daha mantıklı olabilir. Burada fazla 'Efsane' tabirine uygun dizi yok.

Acı Hayat
Adanalı
Asmalı Konak
Aşk-ı Memnu
Annem
Avrupa Yakası
Benim Annem Bir Melek
Berivan
Bez Bebek
Binbir Gece
Bu Kalp Seni Unutur Mu?
Bütün Çocuklarım