Daha çok kullanmayla ne alakası var?
İmzalar boşa görüntü kirliliği, hiç gereği yok.
Tahmin Ligi, Futbu vs. kısayollar üst menüye eklenecek mi ?
Daha çok kullanmayla ne alakası var?
İmzalar boşa görüntü kirliliği, hiç gereği yok.
Ekledim onları da.Tahmin Ligi, Futbu vs. kısayollar üst menüye eklenecek mi ?
Reyting sonuçları ?Ekledim onları da.
Senin zaten full ekran.Bence de daha geniş olmalı.
Bu temaya kesin dönüş yaptım, süper olmuş
Günümüz interneti böyle dar. Sade blog değil her şey böyle. Alışırsınız zamanla.Dunden beridir temayı kullanıyorum, herşey iyi hoş ama çok dar biraz geniş olsa süper olacak. baştan savma blog siteleri gibi
Renk olarak yazılar mavi beyaz tema üzerine olunca biraz facebook'a benzemiş
Şu siyah/gri/yeşilimsi bantın rengleri çoğaltilmalı 2-3 tane daha olsa hatta temamızı kendimiz secsekSanırım eskiden msn mailin öyle özelliiği vardi güzeldi
İşte böyleElne sağlık yine. Sanırım tam herşey oturana kadar eskiyi kullanırım
Ama bu çok çok dar gerçektenGünümüz interneti böyle dar. Sade blog değil her şey böyle. Alışırsınız zamanla.
Tüm tasarım aynı kalacak şekilde sadece renk farklılığı alternatifi deneyebilirim ama çok iyi olur mu bilmiyorum. Her zaman ana tema en iyisi olur.
İsteyen biri açabilir farketmez.Yeni temayı biraz genişlet aa bu arada yeni temayı kulananlar diye bi anket açılabilir @darksaal?
Sorun buldumİsteyen biri açabilir farketmez.
Kendisi yapmıştır darksaal.Sorun buldumAlıntı yapmişssin ama OzaN'ın etiketi "boş"cıkmışYetkili biri açarsa ses geitirir daha sağlıklı sonuc cıkar diye dedim
Bilerek sildim boşa bildirim gitmesin diye. 😉Sorun buldumAlıntı yapmişssin ama OzaN'ın etiketi "boş"cıkmışYetkili biri açarsa ses geitirir daha sağlıklı sonuc cıkar diye dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?