FF Üyeleri Yan Yana Yakında FavoriForumum'da!

@cookies her seferinde düzeltiyorum yine aynı şekilde açıyorsun konuları, daha özenli şekilde konuyu hazırlayıp düzgün bir başlıkla açarsan iyi olur artık.

@cookies her seferinde düzeltiyorum yine aynı şekilde açıyorsun konuları, daha özenli şekilde konuyu hazırlayıp düzgün bir başlıkla açarsan iyi olur artık.

Yine neyi duzelttin baslik kucuktu iste oyle olmasi gerekmiyormu

bukadar ön yargılı olmamak lazım bence çok güzel bir konu seçmiş cookies
forum oalrak bizleride çok yakından ilgilendiriyor güzel bir proje düşünce bence 🙂
🙂

Onlar forumda pek aktif değiller.Ben zaten senaryoda dedim.
senaryoda @Çiğdem- e platonik takilabilirsin o zaman forum uyelerinin hikayesi cunku.

bukadar ön yargılı olmamak lazım bence çok güzel bir konu seçmiş cookies
forum oalrak bizleride çok yakından ilgilendiriyor güzel bir proje düşünce bence 🙂
🙂

tesekkurler boyle dusundugun icin forumun geri kalani beni pek sevmez yakamoz mrt-06 ruzgargulu denizz19 dizi kolik ve ozan sevmezler beni o yuzden hicbi senaryoma bakmazlar.

cnm sen izleyen sevenlere bak ben ve bir çok kişi daha destekliyor seni yanı onalra bak gerisini boş ver 🙂
🙂

He burda da Çiğdeme asılayım
neyse la kız lazım değil

tesekkurler cok seviyorum ben seni ya editor-moderator-adminlerden en cok sevdigim kişilerdensin sen o yuzden sen Ozan öldukten sonra seni striptiz salonunda bir gorevli yapacagim gözün gonlun acilsin

Son düzenleme:
Haydi hayırlısı olsun. Merakla yeni yazılarını bekliyoruz.

Bekliyorum ama çok geç başlayacak galiba

Bekliyorum ama çok geç başlayacak galiba
evet kara dogumgunu bittikten sonra baslayacak @Çiğdem- simdiden konusunu ac dedi bnde actim
agustosun 9 unda kara doğumgünü baslayacak diye dusunuyorum bazi gunler ikiser bolum yazarim falan biter

Pamuk prenseste 8. veya 9. bolumde bitcek 😉