@cookies her seferinde düzeltiyorum yine aynı şekilde açıyorsun konuları, daha özenli şekilde konuyu hazırlayıp düzgün bir başlıkla açarsan iyi olur artık.
Normal şekli bu.Yine neyi duzelttin baslik kucuktu iste oyle olmasi gerekmiyormu
ne biliyim su ana kadar hep diger turlu aciyodum ben bu arada dizide katili sen yapmayi dusunuyorumNormal şekli bu.
Onlar forumda pek aktif değiller.Ben zaten senaryoda dedim.
senaryoda @Çiğdem- e platonik takilabilirsin o zaman forum uyelerinin hikayesi cunku.Onlar forumda pek aktif değiller.Ben zaten senaryoda dedim.
bukadar ön yargılı olmamak lazım bence çok güzel bir konu seçmiş cookies
forum oalrak bizleride çok yakından ilgilendiriyor güzel bir proje düşünce bence 🙂
🙂
cnm sen izleyen sevenlere bak ben ve bir çok kişi daha destekliyor seni yanı onalra bak gerisini boş ver 🙂senaryoda @Çiğdem- e platonik takilabilirsin o zaman forum uyelerinin hikayesi cunku.
tesekkurler boyle dusundugun icin forumun geri kalani beni pek sevmez yakamoz mrt-06 ruzgargulu denizz19 dizi kolik ve ozan sevmezler beni o yuzden hicbi senaryoma bakmazlar.
He burda da Çiğdeme asılayım neyse la kız lazım değilsenaryoda @Çiğdem- e platonik takilabilirsin o zaman forum uyelerinin hikayesi cunku.
tesekkurler boyle dusundugun icin forumun geri kalani beni pek sevmez yakamoz mrt-06 ruzgargulu denizz19 dizi kolik ve ozan sevmezler beni o yuzden hicbi senaryoma bakmazlar.
evet haklisin zaten sizlere bakiyorum ama yonetici grubu bni pek sevmiyor bi @xBUGRAx le iyi anlasiyoruz.cnm sen izleyen sevenlere bak ben ve bir çok kişi daha destekliyor seni yanı onalra bak gerisini boş ver 🙂
🙂
Ama kiz yok piyasadaHe burda da Çiğdeme asılayım neyse la kız lazım değil
aynen istehe kız yok
Katil oldurecek sonra 5 yil sonra sirasiyla bizi oldurecek... 😉@OzaN ın neden ölüceği anlaşıldı ozaman çenem yeter hahaha
tesekkurler cok seviyorum ben seni ya editor-moderator-adminlerden en cok sevdigim kişilerdensin sen o yuzden sen Ozan öldukten sonra seni striptiz salonunda bir gorevli yapacagim gözün gonlun acilsinBaşarılar.
Tesekkurler senide iyi biri yapacagim 😉Haydi hayırlısı olsun. Merakla yeni yazılarını bekliyoruz.
evet kara dogumgunu bittikten sonra baslayacak @Çiğdem- simdiden konusunu ac dedi bnde actim agustosun 9 unda kara doğumgünü baslayacak diye dusunuyorum bazi gunler ikiser bolum yazarim falan biterBekliyorum ama çok geç başlayacak galiba