@cookies her seferinde düzeltiyorum yine aynı şekilde açıyorsun konuları, daha özenli şekilde konuyu hazırlayıp düzgün bir başlıkla açarsan iyi olur artık.![]()
Normal şekli bu.Yine neyi duzelttin baslik kucuktu iste oyle olmasi gerekmiyormu
ne biliyim su ana kadar hep diger turlu aciyodum ben bu arada dizide katili sen yapmayi dusunuyorumNormal şekli bu.![]()
Onlar forumda pek aktif değiller.Ben zaten senaryoda dedim.
senaryoda @Çiğdem- e platonik takilabilirsin o zaman forum uyelerinin hikayesi cunku.Onlar forumda pek aktif değiller.Ben zaten senaryoda dedim.![]()
bukadar ön yargılı olmamak lazım bence çok güzel bir konu seçmiş cookies
forum oalrak bizleride çok yakından ilgilendiriyor güzel bir proje düşünce bence 🙂
🙂
cnm sen izleyen sevenlere bak ben ve bir çok kişi daha destekliyor seni yanı onalra bak gerisini boş ver 🙂senaryoda @Çiğdem- e platonik takilabilirsin o zaman forum uyelerinin hikayesi cunku.
tesekkurler boyle dusundugun icin forumun geri kalani beni pek sevmez yakamoz mrt-06 ruzgargulu denizz19 dizi kolik ve ozan sevmezler beni o yuzden hicbi senaryoma bakmazlar.
He burda da Çiğdeme asılayımsenaryoda @Çiğdem- e platonik takilabilirsin o zaman forum uyelerinin hikayesi cunku.
tesekkurler boyle dusundugun icin forumun geri kalani beni pek sevmez yakamoz mrt-06 ruzgargulu denizz19 dizi kolik ve ozan sevmezler beni o yuzden hicbi senaryoma bakmazlar.
evet haklisin zaten sizlere bakiyorum ama yonetici grubu bni pek sevmiyor bi @xBUGRAx le iyi anlasiyoruz.cnm sen izleyen sevenlere bak ben ve bir çok kişi daha destekliyor seni yanı onalra bak gerisini boş ver 🙂
🙂
Ama kiz yok piyasadaHe burda da Çiğdeme asılayımneyse la kız lazım değil
![]()
aynen istehe kız yok![]()
Katil oldurecek sonra 5 yil sonra sirasiyla bizi oldurecek... 😉
tesekkurler cok seviyorum ben seni ya editor-moderator-adminlerden en cok sevdigim kişilerdensin sen o yuzden sen Ozan öldukten sonra seni striptiz salonunda bir gorevli yapacagim gözün gonlun acilsinBaşarılar.![]()
Tesekkurler senide iyi biri yapacagim 😉Haydi hayırlısı olsun. Merakla yeni yazılarını bekliyoruz.
evet kara dogumgunu bittikten sonra baslayacak @Çiğdem- simdiden konusunu ac dedi bnde actimBekliyorum ama çok geç başlayacak galiba