FF Üyeleri Yan Yana Yakında FavoriForumum'da!

@cookies her seferinde düzeltiyorum yine aynı şekilde açıyorsun konuları, daha özenli şekilde konuyu hazırlayıp düzgün bir başlıkla açarsan iyi olur artık. :)

bukadar ön yargılı olmamak lazım bence çok güzel bir konu seçmiş cookies
forum oalrak bizleride çok yakından ilgilendiriyor güzel bir proje düşünce bence 🙂
🙂

Onlar forumda pek aktif değiller.Ben zaten senaryoda dedim. :)
senaryoda @Çiğdem- e platonik takilabilirsin o zaman forum uyelerinin hikayesi cunku.

bukadar ön yargılı olmamak lazım bence çok güzel bir konu seçmiş cookies
forum oalrak bizleride çok yakından ilgilendiriyor güzel bir proje düşünce bence 🙂
🙂

tesekkurler boyle dusundugun icin forumun geri kalani beni pek sevmez yakamoz mrt-06 ruzgargulu denizz19 dizi kolik ve ozan sevmezler beni o yuzden hicbi senaryoma bakmazlar.

senaryoda @Çiğdem- e platonik takilabilirsin o zaman forum uyelerinin hikayesi cunku.

tesekkurler boyle dusundugun icin forumun geri kalani beni pek sevmez yakamoz mrt-06 ruzgargulu denizz19 dizi kolik ve ozan sevmezler beni o yuzden hicbi senaryoma bakmazlar.
cnm sen izleyen sevenlere bak ben ve bir çok kişi daha destekliyor seni yanı onalra bak gerisini boş ver 🙂
🙂

He burda da Çiğdeme asılayım :T: neyse la kız lazım değil :)

tesekkurler cok seviyorum ben seni ya editor-moderator-adminlerden en cok sevdigim kişilerdensin sen o yuzden sen Ozan öldukten sonra seni striptiz salonunda bir gorevli yapacagim gözün gonlun acilsin :)

Son düzenleme:
Bekliyorum ama çok geç başlayacak galiba
evet kara dogumgunu bittikten sonra baslayacak @Çiğdem- simdiden konusunu ac dedi bnde actim :) agustosun 9 unda kara doğumgünü baslayacak diye dusunuyorum bazi gunler ikiser bolum yazarim falan biter :)
Pamuk prenseste 8. veya 9. bolumde bitcek 😉