Beni evlendir bir an önce gerdeğe girmek istiyomYa da ben ajan falan çıkayım başka bir forumdan
![]()
İfşa etmeyin kendinizi abaza mısınız ayıp ayıp
Beni evlendir bir an önce gerdeğe girmek istiyomYa da ben ajan falan çıkayım başka bir forumdan
![]()
Ajan ben olayım ama sonra diziden çıkarırsanHerkes de sevgili istiyor yaBaşka şeyler isteyin
xdragxx iyi fikir, ajanlık yapabilirim![]()
emreemreu unuttum deme sakın bir bölümde ''benide küçücük bir rolde oynatırmısın ?'' demiştim sende ''seni 4.sezonda ekleyeceğim'' demiştin
Sizi zaten katacağım. Poly, Southern, senO zamana kadar 1-2 kişi daha gelir. Onları da eklerim tam olur
![]()
ben mapusa düşerim çakır gibi![]()
Hapse düşme filan olmaz. Medrese-i Yusufiye'de komedi olarak malzeme çıkmaz![]()
reytingler tavan yapsın istiyosan beni içeri atacaksın![]()
olabilirDrama dizisi olsa kesin atardım da drama olmadığı için atmam![]()
Bu arada aklıma bir fikir geldi. Diziyi 6 sene ileriye alıp olaylara öyle devam edeceğimBunun hakkındaki görüşlerinizi alayım
![]()
Drama dizisi olsa kesin atardım da drama olmadığı için atmam![]()
Bu arada aklıma bir fikir geldi. Diziyi 6 sene ileriye alıp olaylara öyle devam edeceğimBunun hakkındaki görüşlerinizi alayım
![]()
Neden ?![]()
Senaryo kısıtlanır benceÜyelerin okul hikayeleri falan filan biter gider bence böyle iyi
![]()
Bitmez maalesef. Üniversitede olaylar başlarHem başka bir şeylerde ayarlarım
Süper olur
![]()
Karar senin![]()
Şu sezon finali olsun, 4. sezon tanıtımını gördükten sonra daha net konuşuruz![]()