FF Üyeleri Aynı Evde " 23. Bölüm " [ Sezon Finali ]

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,858
Puanı
1,060
The Killing ve Cenation şeker almadan gelirler. OsmanAslan ise pide malzemelerini fırına vermiştir ve pidelerin çıkmasını beklemektedir.

Aradan 1 saat geçer ve eve aşçı gelir. Aşçı hemen yemekleri yapmaya başlar.

Aşçı : Yemek olarak ne yapacağım ?
Ozan : Kuru fasulye, pilav ve mercimek çorbası yapacaksın. Ama Kuru Fasulye kuru olsun. :D
Aşçı : Tamam. Zaten adı üstünde Kuru Fasulye. :D
Ozan : Malzemeler mutfağın üzerinde. Oradan arı yaparsın. Yemekleri yaptıktan sonra paranı alıp gidersin.
Aşçı : Tamam.

Pideler ise olmuştur. OsmanAslan pideleri alıp eve doğru yola çıkmıştır. Pideler çok sıcak olduğu için hemen koşarak kapının önüne varır. Kapıya vurur, vurur ancak açan olmaz.

Ozan : Kim o ?
OsmanAslan : Ben OsmanAslan.
Ozan : Tamam açıyorum gel.
OsmanAslan : La çabuk aç. Elim közde pişmiş mısır gibi oldu. :D

Ozan kapıyı açar.

OsmanAslan : Taramalı tüfek gibi kapıya vuruyorum niye açmıyorsunuz ? :D
Ozan : Duymamışız. Evde müzikten dolayı gürültü kopuyor. :D Son anda duydum kapı sesini.
OsmanAslan : Tamam sorun değil. Kim müzik dinliyor ?
Ozan : Neferet
OsmanAslan : Bu Neferet'te bayıldığından beri evde yatıyor. Yan gelip yatma yeri oldu burası. :D
Ozan : Adam hasta. Son günlerini iyi geçirsin, boş ver. Benim yemekten sonra bir fikrim var. İnşallah beğenirsiniz. Bütün üyeleri yanıma çağır.
OsmanAslan : Tamam.

Evdeki bütün üyeler Ozan'ın yanına toplanır.

Ozan : Beyler yemekten sonra lunaparka gidiyoruz. Gece 00.00'a kadar lunaparktayız.
Lightning Theif : Oley.
xdragxx : Ben gelemem. Ayağım alçıda.
Ozan : Tamam xdragxx hariç herkes geliyor. Yeni üyeleri de götürürüz. Her şeyi ben ısmarlayacağım.
Lightning Thief : Bu Ozan gerçekten banka soymuş ya. :D Adam her şeyi ısmarlıyor. :D
Ozan : Piyangodan 1 milyon çıktı bana. :D
Lightning Theif : Yeme bizi. :D Piyangodan para çıksa hiç tanımadığın akrabaların olur. En başta ben. :D
Ozan : Biraz birikmiş param vardı. Onla gideceğiz.

İftara 15 dakika kalmıştır. Aşçı yemekleri yapmıştır. Artık eve yeni üyelerin gelmesi beklenmektedir.

İftara 10 dakika kalır ve kapı çalınır. Kapıyı Duygusuz açar. Eve gelen yeni üyelerdir.

Eve yeni gelen üyeler şu kişilerdir.

Ulvi Ç.
Young Boy
Danger UA!
BesaleT
Assassin

Ozan : Hoş geldiniz gençler.
Ulvi Ç. : Hoş bulduk.
BesaleT : Ozan sen ne yakışıklıymışsın. :D Brad Pitt senin yanında Adriana Lima gibi kalır. :D
Ozan : İltifat mı ettin ? Yoksa iltifatsızlık mı ? :D
BesaleT : Ne iltifat ettim, ne de iltifatsızlık. :D İkisini de ettim. :D 1. cümlede iltifat , 2. cümlede iltifatsızlık. :D
Ozan : 1. cümle için teşekkür ederim. 2. cümle için küfür ederim. :D Ama iftardan sonra. :D
BesaleT : Şaka mı yapıyorsun ? :D
Ozan : Evet.

Sofra hazırlanır ve yeni gelen üyeler sofraya oturur. Ezan okunur ve herkes yemeğini yemeye başlar.

Danger UA! : Yemekler çok leziz olmuş. Elinize sağlık.
Ozan : Benim yemeklerimi beğenmeyen mi var ? Ben bu yemeklerden İtalya başbakanı Obama'ya bile yedirdim. O bile çok leziz olmuş dedi. :D
Danger UA! : İyi de İtalya başbakanı Obama değil ki. :D
Ozan : Pardon Almanya diyecektim. :D
Danger UA! : Almanya'nın ki de Obama değil. :D ABD'nin başbakanı Obama. :D
Ozan : Her neyse işte. :D
Young Boy : Yemekler güzel olmuş. Kim yaptıysa eline sağlık.
LeqeND KiLLeR : Young Boy seni görünce aklıma Youngs Boy takımı geliyor. :D Sen en iyisi FF'de ki nickini değiştir. :D
Young Boy : Böyle iyi. Dokunmayın bana. :D

Herkes yemeğini yer ve hazırlanmaya gider. Yeni üyeler ise xdragxx'e geçmiş olsun mesajında bulunurlar.

Herkes hazırlanır ve Neferian'ı çağırırlar. Neferian arabasıyla lunaparka götürecektir.

Ozan : Hoş geldin Neferian.
Neferian : Hoş bulduk. Benzin paramı getirip götürdükten sonra alırım. :D
Ozan : Ne cimri adamsın be. :D
Neferian : Senden öğrenmişim. :D

Neferian üyeleri alıp lunaparka götürür.

Aradan 30 dakika geçer ve eve bir mektup gelir. Evde sadece xdragxx vardır. Mektubu getiren ise garsondur. Garson kapıya vurur, vurur ancak açan olmaz. Çünkü xdragxx'in ayağı alçıdadır. Garson, mektubu kapının altından içeri sokar ve gider. Mektupta ise şöyle yazmaktadır.

' Lokantamıza 1.500 TL'lik borcunuzu ödemediğiniz için evinize haciz getireceğiz. Size 2 gün mühlet. 2 gün içinde borcunuzu ödemezseniz evinizi haczettiririz. ' yazmaktadır.

FF Üyeleri 3 katlı binada 2. katta oturmaktadırlar. 1. kattaki bir kızın sevgilisinden ayrıldığı için adam binayı yakmaya gelmiştir. Adam sevgilisinin evine gelir ve evde yangın çıkartır. Ardından evden uzaklaşır. Binada yangın çıkmıştır. Yangınlar FF üyelerinin bulunduğu eve de sıçramıştır. Garsonun bırakmış olduğu mektupta yanmaya başlamıştır.

Ev haciz olacak mı ? FF Üyeleri evin haciz olduğunu öğrenecekler mi ? FF Üyelerinin bulunduğu eve bir şey olacak mı ? xdragxx yangından sağ olarak kurtulacak mı ? Neferet'in planı ortaya çıkacak mı ?

Hepsi ve daha fazlası 2. sezonda! 2. sezon yakında sizlerle!

hacı kurtulamam ayağım alçıda ölmeyim lan😡

" Lan " filan kelimelerine gıcık oluyorum. Böyle kelimeler kullanmazsan sevinirim. :):) Ne bu şiddet bu celal!

Bunun sadece bir dizi olduğunu unutmayalım. Bakalım kurtulacak mısın ? :) Zaten adı üstünde " SEZON FİNALİ "

" Lan " filan kelimelerine gıcık oluyorum. Böyle kelimeler kullanmazsan sevinirim. :):) Ne bu şiddet bu celal!

Bunun sadece bir dizi olduğunu unutmayalım. Bakalım kurtulacak mısın ? :) Zaten adı üstünde " SEZON FİNALİ "
bir kütük havası yapmaya çalıştım lan zekai lan falan der ya:D

sen insan değilsin demek istiyorsun herhalde
şaka bir yana ölüyorum hacı nasıl güleyim yangınlar içerisindeyim:D

Bende öyle dizi yok diyordum :d meğersem sen yazmışın:) benide eklersin artık :)

Teşekkür ederim hepinize. :)

2. sezon yakında başlayacak. Şu an içimde aklımda bir tarih yok. :)

The Killing diyaloglarda yoksun ama dizinin içinde geçiyorsun. :)