"Fetih" Dizisini Kim Yönetecek ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Ocak ayı itibarıyla 40 ülkede yayınlanacak olan "Muhteşem Yüzyıl"ın ardından dev bir dönem dizisi daha geliyor. Calinos Film' in patronu Melih Gülgen şu günlerde Faruk Aksoy tarafından filmi de çekilen İstanbul' un fethi konusunu anlatacağı "Fetih" dizisi için hazırlık yapıyor.

Senaryasunu Alican Yaraş' ın kaleme aldığı dizi için Gülgen, çektiği filmleri izlenme rekorları kıran ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak ile anlaştı.

Dört bölümün senaryosu da tamamlanan dizinin başrol karakteri Fatih Sultan Mehmet' i canlandıracak oyuncu için Gülgen büyük bir cast çalışması yapıyor

omer-faruk-sorak.jpg

Ömer Faruk Sorak çok iyi bir yönetmen ama bu dizi işi riskli gözüküyor. Muhteşem Yüzyıl'a aldanılmasın Muhteşem Yüzyıl'ın tutma sebebi harem hayatını konu alması. Yoksa olması gerektiği gibi savaşları, diplomatik ilişkileri falan konu alsaydı Muhteşem Yüzyıl çoktan kaldırılmıştı...

Muhteşem Yüzyılla karşılaştırılacak normalikle.Bu sonuçla dizi gölgede kalacak ve zaten Fetihin filmine de büyük ilgi gösterilmesi bekleniliyor.Bu durumda çok riskli bir iş...

ben basarılı olabilecegini düsünüyorum. muhtesem yuzyılı izlemiyorum. cunku tarih adına hicbir sey anlatmıyor. acmıslar 2-3 dekolte sabah aksam haremdeler.ama bu dizi farklı olur. sahsen ben kessinlikle izlerim

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy