fesleğen diyarbakırda

vlla burada korkması gereken kişi ben değilim cinsel organları kesip yemek yapıyolarmış :F
ben braz yırtıyorum bu konuda gözlemci düşünsün vlla gözlemcinin başı daha büyük dertte :F:F
Bu nedemek şimdi 😡 hele bi kalkışsın valla doğramaya kendisininkinden başlar herneyse .... bana gelen kaşınır sonuçta bende senaryo yazıyorum ona göre 😉 :D

@gözlemci bunu yapan haftaya ortaya çıkacak ama bir ip ucu Aşiretin oğlu gelini tecavüze uğruyor gelini vuruyor onunda cinsel organını alıyorlar
Ne sernayolar ne senaryolar vallaha müthiş yaratıcılık var sende :F

Bu nedemek şimdi 😡 hele bi kalkışsın valla doğramaya kendisininkinden başlar herneyse .... bana gelen kaşınır sonuçta bende senaryo yazıyorum ona göre 😉 :D

Ne sernayolar ne senaryolar vallaha müthiş yaratıcılık var sende :F
ayyy aştı bu sefer pompy kendisini yaşş geldi gözümden yaratıcılığı bambaşka gerçekten :F konuk olucağımız bölümden ilk defa korkuyorum :kiki::kiki::kiki:

Sen mi ben mi :( ben daha fazla korkuyorum :( valla aştı kendini :F Forumun Rtük'ü ben olayımda bana yaparlarsa ceza keseyim :F
hahahah kurbanlık koyun gibi oldun evet :kiki::kiki: senin durumun çok kırıtık gerçekten başına herşey gelebilir ama şansına senaryoda yanında ben varım korurum ben seni :F

hahahah kurbanlık koyun gibi oldun evet :kiki::kiki: senin durumun çok kırıtık gerçekten başına herşey gelebilir ama şansına senaryoda yanında ben varım korurum ben seni :F
Hicc sorma bea poff kurbanlık koyuna döndüm oldumu şimdi bu iş :F Eyvallah hanım abla sen varsan sorun yok :F sen mukayese oll bize :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi