vlla burada korkması gereken kişi ben değilim cinsel organları kesip yemek yapıyolarmış
ben braz yırtıyıorum bu konuda gözlemci düşünsün vlla gözlemcinin başı daha büyük dertte
Bu nedemek şimdi 😡 hele bi kalkışsın valla doğramaya kendisininkinden başlar herneyse .... bana gelen kaşınır sonuçta bende senaryo yazıyorum ona göre 😉vlla burada korkması gereken kişi ben değilim cinsel organları kesip yemek yapıyolarmış
ben braz yırtıyorum bu konuda gözlemci düşünsün vlla gözlemcinin başı daha büyük dertte
Ne sernayolar ne senaryolar vallaha müthiş yaratıcılık var sende@gözlemci bunu yapan haftaya ortaya çıkacak ama bir ip ucu Aşiretin oğlu gelini tecavüze uğruyor gelini vuruyor onunda cinsel organını alıyorlar
ayyy aştı bu sefer pompy kendisini yaşş geldi gözümden yaratıcılığı bambaşka gerçekten konuk olucağımız bölümden ilk defa korkuyorumBu nedemek şimdi 😡 hele bi kalkışsın valla doğramaya kendisininkinden başlar herneyse .... bana gelen kaşınır sonuçta bende senaryo yazıyorum ona göre 😉
Ne sernayolar ne senaryolar vallaha müthiş yaratıcılık var sende
Sen mi ben mi ben daha fazla korkuyorum valla aştı kendini Forumun Rtük'ü ben olayımda bana yaparlarsa ceza keseyimayyy aştı bu sefer pompy kendisini yaşş geldi gözümden yaratıcılığı bambaşka gerçekten konuk olucağımız bölümden ilk defa korkuyorum
hahahah kurbanlık koyun gibi oldun evet senin durumun çok kırıtık gerçekten başına herşey gelebilir ama şansına senaryoda yanında ben varım korurum ben seniSen mi ben mi ben daha fazla korkuyorum valla aştı kendini Forumun Rtük'ü ben olayımda bana yaparlarsa ceza keseyim
Hicc sorma bea poff kurbanlık koyuna döndüm oldumu şimdi bu iş Eyvallah hanım abla sen varsan sorun yok sen mukayese oll bizehahahah kurbanlık koyun gibi oldun evet senin durumun çok kırıtık gerçekten başına herşey gelebilir ama şansına senaryoda yanında ben varım korurum ben seni