Fenomen | Genel Sohbet Konusu

Aynen fenomeni daha iyi anlayın diye yaptık demişler.. Bunlar para vereceklerdi umarım sahte değildir)))
Haftalık 50 bin 10 ay sürse reytingleri iyi olsa 4-5 kere fenımen olan yarişmacı, normal dizilerdeki başroller kadar yıllık ucret almiş oluyor
seyirciyi oyuna dahil etseler güzel olacak ama hala oy çağrısı bike yapılmadı. Kendi aralarında habire oylama yapılıyor.

Seyirci oylaması yapacaklarmis bakalım masraf çıkacak mi)) acun bir ay dayanmaz yayından kaldırır

Seyirci oylaması yapacaklarmis bakalım masraf çıkacak mi)) acun bir ay dayanmaz yayından kaldırır
Uygulamayla yapılacak denmişti ilk bölüm
smsle olamaz, sms dolandırıcılık olur burda. Kısmetseolurda artık smssiz 10 gün geriden geldikleri ifşa olunca

Uygulamayla yapılacak denmişti ilk bölüm
smsle olamaz, sms dolandırıcılık olur burda. Kısmetseolurda artık smssiz 10 gün geriden geldikleri ifşa olunca
))) acun bir ay dayanmaz yol verir ikinci hafta daha karışık olmuş

Nba olmasa survivor sonrası tekrarlarla iş yapıyor. 1 aya toparlardı. Yazın zaten reyting aranmıyor
10 share alan zirvedeymiş gibi havalanıyor
On shari kim kaybetmiş))). Acun harcar bu programı zaten taklit programlar iş yapmaz

Arada denk gelince bakiyorumda bir cacik anlamadim formati
favorim cigdem

Program tutmadı ya masraflari kisiyorlar))) onlar haftalık ücret alıyor aynı Semih ve Nihal gibi)))
Deryanın sesine tahammul edemediğim için izlemedim bugun
Çiğdem Kerim kavgası güzel oluyordu aslında
nefretten aşk doğar temalıydı

Deryanın sesine tahammul edemediğim için izlemedim bugun
Çiğdem Kerim kavgası güzel oluyordu aslında
nefretten aşk doğar temalıydı
Ben izlemiyorum ama programı tek kurutacak şey aşk onu da pek becerecek kimse çıkmadı erkeklerin hepsi kazma nereden arayıp bulmuslarsa)). Kızlarda süslenip geliyorlar hepsi estetikli bir tane doğal kız yok. Sen izlemeye devam et madalya takacaklar))) fenomeni tek izleyen seyirci diye)))

Tek başıma abde ilk 100'e sokuyorum
birde millet izlese pt1.cisini geçecek