qandırdık mı demişle sanki dizilerde öldü sanılan karakter gibiNumaradan eklemişler))). Fenomen oyununu göstermek için))) en iyi mikseri elemezlerdi elememisler
qandırdık mı demişle sanki dizilerde öldü sanılan karakter gibiNumaradan eklemişler))). Fenomen oyununu göstermek için))) en iyi mikseri elemezlerdi elememisler
Aynen fenomeni daha iyi anlayın diye yaptık demişler.. Bunlar para vereceklerdi umarım sahte değildir)))qandırdık mı demişle sanki dizilerde öldü sanılan karakter gibi
Haftalık 50 bin 10 ay sürse reytingleri iyi olsa 4-5 kere fenımen olan yarişmacı, normal dizilerdeki başroller kadar yıllık ucret almiş oluyor seyirciyi oyuna dahil etseler güzel olacak ama hala oy çağrısı bike yapılmadı. Kendi aralarında habire oylama yapılıyor.Aynen fenomeni daha iyi anlayın diye yaptık demişler.. Bunlar para vereceklerdi umarım sahte değildir)))
Seyirci oylaması yapacaklarmis bakalım masraf çıkacak mi)) acun bir ay dayanmaz yayından kaldırırHaftalık 50 bin 10 ay sürse reytingleri iyi olsa 4-5 kere fenımen olan yarişmacı, normal dizilerdeki başroller kadar yıllık ucret almiş oluyor seyirciyi oyuna dahil etseler güzel olacak ama hala oy çağrısı bike yapılmadı. Kendi aralarında habire oylama yapılıyor.
Uygulamayla yapılacak denmişti ilk bölüm smsle olamaz, sms dolandırıcılık olur burda. Kısmetseolurda artık smssiz 10 gün geriden geldikleri ifşa oluncaSeyirci oylaması yapacaklarmis bakalım masraf çıkacak mi)) acun bir ay dayanmaz yayından kaldırır
))) acun bir ay dayanmaz yol verir ikinci hafta daha karışık olmuşUygulamayla yapılacak denmişti ilk bölüm smsle olamaz, sms dolandırıcılık olur burda. Kısmetseolurda artık smssiz 10 gün geriden geldikleri ifşa olunca
Nba olmasa survivor sonrası tekrarlarla iş yapıyor. 1 aya toparlardı. Yazın zaten reyting aranmıyor 10 share alan zirvedeymiş gibi havalanıyor))) acun bir ay dayanmaz yol verir ikinci hafta daha karışık olmuş
On shari kim kaybetmiş))). Acun harcar bu programı zaten taklit programlar iş yapmazNba olmasa survivor sonrası tekrarlarla iş yapıyor. 1 aya toparlardı. Yazın zaten reyting aranmıyor 10 share alan zirvedeymiş gibi havalanıyor
Ben zaten nba olmasaydı diye varsayım yaptı. Kısmetse Olur'da finale yaklaştı belli olmazOn shari kim kaybetmiş))). Acun harcar bu programı zaten taklit programlar iş yapmaz
Oradakileri buray tarsirlarsa belkiBen zaten nba olmasaydı diye varsayım yaptı. Kısmetse Olur'da finale yaklaştı belli olmaz
Benim de favorimdi ama bu hafta hem Çiğdem hem de Ayşegül elenecekmiş ibs kızları olmayacakmiş. @beyazsoyArada denk gelince bakiyorumda bir cacik anlamadim formati favorim cigdem
Program tutmadı ya masraflari kisiyorlar))) onlar haftalık ücret alıyor aynı Semih ve Nihal gibi)))Benim de favorimdi ama bu hafta hem Çiğdem hem de Ayşegül elenecekmiş ibs kızları olmayacakmiş. @beyazsoy
Deryanın sesine tahammul edemediğim için izlemedim bugun Çiğdem Kerim kavgası güzel oluyordu aslında nefretten aşk doğar temalıydıProgram tutmadı ya masraflari kisiyorlar))) onlar haftalık ücret alıyor aynı Semih ve Nihal gibi)))
Ben izlemiyorum ama programı tek kurutacak şey aşk onu da pek becerecek kimse çıkmadı erkeklerin hepsi kazma nereden arayıp bulmuslarsa)). Kızlarda süslenip geliyorlar hepsi estetikli bir tane doğal kız yok. Sen izlemeye devam et madalya takacaklar))) fenomeni tek izleyen seyirci diye)))Deryanın sesine tahammul edemediğim için izlemedim bugun Çiğdem Kerim kavgası güzel oluyordu aslında nefretten aşk doğar temalıydı
Tek başıma abde ilk 100'e sokuyorum birde millet izlese pt1.cisini geçecekBen izlemiyorum ama programı tek kurutacak şey aşk onu da pek becerecek kimse çıkmadı erkeklerin hepsi kazma nereden arayıp bulmuslarsa)). Kızlarda süslenip geliyorlar hepsi estetikli bir tane doğal kız yok. Sen izlemeye devam et madalya takacaklar))) fenomeni tek izleyen seyirci diye)))
Biliyon. Ab 50 denek falan var bir kişi programı izlese 2reyting demek))))Tek başıma abde ilk 100'e sokuyorum birde millet izlese pt1.cisini geçecek
Bari para alipta gitselerdi. Ucude biraz programin reklami yapilsin diyemi girdiler. Program biter artikBenim de favorimdi ama bu hafta hem Çiğdem hem de Ayşegül elenecekmiş ibs kızları olmayacakmiş. @beyazsoy
El altı almişlardır para zatenBari para alipta gitselerdi. Ucude biraz programin reklami yapilsin diyemi girdiler. Program biter artik
Orasi öylede bide 50 bini alsalarEl altı almişlardır para zaten