Keith Long
Favori Üye
Ben öğretirim de unutmuşuz Avrupa’da oynamayıBiri çıkıp Fenerbahçe’ye futbol oynamayı öğretsin
Ben öğretirim de unutmuşuz Avrupa’da oynamayıBiri çıkıp Fenerbahçe’ye futbol oynamayı öğretsin
+1111111111111111111111111111Basın toplantısı beni kovun basın toplantısıydı ama Ali Koç'ta o yürek yok
Falcao ile dalga geçenlere Mesut Özil şoku
Bu adam kadar takımın huzurunu bozan başka birini daha görmedim. Takımın bekası, dirliği ve birliği için acilen sözleşmesini yırtıp göndermesi gerekiyor, Ali Koç'un, yönetimin ve taraftarın. @xdragxx de bana hak verecektir bu konuda. (???)
Sanmıyorum öz abim diye dolaşıyor forumdaBu adam kadar takımın huzurunu bozan başka birini daha görmedim. Takımın bekası, dirliği ve birliği için acilen sözleşmesini yırtıp göndermesi gerekiyor, Ali Koç'un, yönetimin ve taraftarın. @xdragxx de bana hak verecektir bu konuda. (???)
Gerçekleri görmüştür artık bence.Sanmıyorum öz abim diye dolaşıyor forumda
Tüm hepsindeHangi açıklamasından Avrupa Ligi kazanacak takım değilizli devam eden açıklaması mı? @xdragxx
Yav he he öz abim sağ kanatta sol bek kovalıyor ona hiçbir şey diyememBu adam kadar takımın huzurunu bozan başka birini daha görmedim. Takımın bekası, dirliği ve birliği için acilen sözleşmesini yırtıp göndermesi gerekiyor, Ali Koç'un, yönetimin ve taraftarın. @xdragxx de bana hak verecektir bu konuda. (???)
Stephen Bradley le yarı finale kaldım Shamrock FB ileTüm hepsinde
------
Yav he he öz abim sağ kanatta sol bek kovalıyor ona hiçbir şey diyemem
Manchester mı çıkmasımı lazım zaten uzun zamandır Avrupa’da oynamıyoruz normal @TolstoyevskiHoca biz bu turnuva seviyesinde değiliz demiş. Şimdi Allah var bu sezon Terim’i yerden yere vuruyoruz oynatılan berbat futbol nedeniyle; ama Lazio, Marsilya ve Moskova’nın olduğu grup mu daha zordur yoksa Frankurt, Olypiakos ve Antrep’in olduğu grup mu? En azından sezon başında Victor’da hangi gruba düşmek istemezsin diye sorsalar ilk grup derdi. Aynı zamanda FB’nin mi kadrosu daha geniş ve kaliteli ve yoksa GS’nin mi? Kesinlikle FB’nin, zaten transfermarkt kadro değerleri de ortada.
O halde bu bitik GS bile o UEFA Avrupa ligi adına zorlu grupta iyi kötü bir performans ortaya koymuşken gelip de FB hocasının “biz bu seviyelerin takımı değiliz” demesi yanlış, bunu Antrep adlı takıma karşı oynanan maçtan sonra demesi ise daha da rezalet…