Fenerbahçe - Royal Antwerp | UEFA Avrupa Ligi - D Grubu - 3. Hafta Maçı

Maç nasıl sonuçlanır?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%
  • Royal Antwerp kazanır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .
Antwerp'in golünü atan ismi görünce şaşırdım mı tabii ki hayır. :A

Penaltı kullanıyoruz ve atamadık ya. 😡

Penaltıdan kaçıracağımızı hissettim, şanssız bir takımız penaltıda çünkü. Valencia tam ters köşe yaptı, direğe takıldı.

Valencia abim benim! İlk penaltıyı atamadı ama ikincisini attı. İki penaltıyı da kendisi yaptırdı, ikincisini attı.

Valencia ilk penaltıda gereksiz şov yaptı, net vuruş yapsa maç orada bitmişti. Neyse ki telafi şansı yakaladı.

İyi oynuyoruz, ilk gol gibi şanssız bir gol yemezsek farka gideriz inşallah. :Z

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Valencia da iyi penaltıcı ama Mesut'un kullanmasını tercih ederdim yine de. Kendisi dünyanın en iyi sol ayaklarından bir tanesi sonuçta. :)
Hoca özgüven aşılamaya çalışıyor sanırım ama sabit penaltıcı olsa daha iyi olur tabii ya da penaltıyı yaptıran atacaksa eğer, o zaman takıma penaltı çalıştırmalı. :D

• Beğendim
Bu takım Fenerbahçenin rakibi olamaz..
Samatta ve Freyden gol bekliyordum..Şaşırmadım!

Fenerbahçe iştahlı oynuyor.

VAR olması gerektiği gibi çalışınca ne kadar keyif veriyor.

• Beğendim
Fenerbahçe'nin daha iyi bir organizasyon için Mesut yerine Pelkas'ı bir şekilde kadroya monte etmesi lazım. Pelkas geçtiğimiz sezon ligin en değerli oyuncularından biriydi. Geri üçlü hariç Valencia ile birlikte tahtaya ilk yazılması gereken oyuncu bence.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and bazinga
İkinci yarı epey kötüydük maalesef.

Orta sahada bir türlü üretkenlik sağlayamıyoruz. Gustavo tamam üretken olmayan haliyle kabullenebileceğimiz kalitede fakat yanına bir türlü doğru oyuncu bulamadık. Önlerinde oynayan Mesut da genel olarak silik görüntü çizince etkisiz kalıyoruz...

Pelkas'ı daha iyi kullanmaya çalışmamız gerektiğine katılıyorum. Bu sezon şu ana kadar sıfır verim alabildik...

• Beğendim
Son pozisyon penaltı mı? Bence öyle
Pozisyon çok fazla ön planda olmadı son dakikalarda olmasının da etkisiyle. Son dakikalarda olan bir şey bile olmayan bir şeye dönüşüyor. Valencia iki penaltıyı da gole çevirmiş olsaydı keşke, o zaman kazanmış olurduk.

• Beğendim
Bazı oyuncuları kullanma zorunluluğu havası olduğu için bence parlayan yada parlayabilecek oyuncular köreriyor.

Ben bu skora gerçekten çok üzüldüm.

Sıkıntılar var.

• Beğendim