Penaltıyı yaptıran kullanıyor çünkü, sanırım hoca öyle istiyor.Oh be sonunda attık.
Mesut neden kullanmıyor bu penaltıları ki?
Valencia da iyi penaltıcı ama Mesut'un kullanmasını tercih ederdim yine de. Kendisi dünyanın en iyi sol ayaklarından bir tanesi sonuçta.Penaltıyı yaptıran kullanıyor çünkü, sanırım hoca öyle istiyor.
Hoca özgüven aşılamaya çalışıyor sanırım ama sabit penaltıcı olsa daha iyi olur tabii ya da penaltıyı yaptıran atacaksa eğer, o zaman takıma penaltı çalıştırmalı.Valencia da iyi penaltıcı ama Mesut'un kullanmasını tercih ederdim yine de. Kendisi dünyanın en iyi sol ayaklarından bir tanesi sonuçta.
Bizim ligdeki maçları da yabancı hakemler yönetmeli.Bu takım Fenerbahçenin rakibi olamaz..
Samatta ve Freyden gol bekliyordum..Şaşırmadım!
Fenerbahçe iştahlı oynuyor.
VAR olması gerektiği gibi çalışınca ne kadar keyif veriyor.
Çok erken konuşmuşsun.Bu takım Fenerbahçenin rakibi olamaz..
Samatta ve Freyden gol bekliyordum..Şaşırmadım!
Fenerbahçe iştahlı oynuyor.
VAR olması gerektiği gibi çalışınca ne kadar keyif veriyor.
Son pozisyon penaltı mı? Bence öyleÇok erken konuşmuşsun.
Pozisyon çok fazla ön planda olmadı son dakikalarda olmasının da etkisiyle. Son dakikalarda olan bir şey bile olmayan bir şeye dönüşüyor. Valencia iki penaltıyı da gole çevirmiş olsaydı keşke, o zaman kazanmış olurduk.Son pozisyon penaltı mı? Bence öyle
Haklı çıkmaktan cidden bıktım ve yoruldum..@xdragxx küfürlerini hazırlamış konuya geliyor.Kendisini bilemem ama benim izlediğim en kötü ilk 45 dakikasını oynadı Fenerbahçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?