Fenerbahçe - Kayserispor | STSL 19/20 Sezonu - 27. Hafta Maçı

Luiz Gustavo sen ne yaptın, o nasıl gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TS de 3'ü atmış iyice tadım gitti... Tek teselli en azından patlamadık, hayattayız bu da bir şey...

Sorma ya, TS'nin galibiyeti paramparça etti bizi. Bu sürecin en sıkıntılı tarafı ev sahibi avantajını tamamen ortadan kaldırması, Göztepe'nin belki de en büyük gücü taraftarıydı. Onlar olmayınca varlık gösterememişler sanırım. :(

Luiz Gustavo, bu ligin üzerinde bir futbolcudur...
Bu kadar fark yaratan bir oyuncu görmedim ben Süper Lig'de son 1.5 yılda. Abartısız şekilde tek başına bir takım ki bunu defalarca belirttik ama izlediğimiz süre boyunca kendisini yüceltmeye devam edeceğiz.

Bu maçta FIFA'nın yeni kuralı devreye girmiş. Üç oyuncu değil, beş oyuncu değiştirme kuralı bu. Dört oyuncu değişikliği gerçekleşmiş. Emre Belözoğlu'nun oyuna girişi, muhtemelen takımı hareketlendirdi ve özellikle de Muriqi'in penaltıdan gol atması, her şeyi değiştirdi. Gustavo'nun uzaktan şutu ise, Fenerbahçe'ye can kattı.

Bu kadar fark yaratan bir oyuncu görmedim ben Süper Lig'de son 1.5 yılda. Abartısız şekilde tek başına bir takım ki bunu defalarca belirttik ama izlediğimiz süre boyunca kendisini yüceltmeye devam edeceğiz.

Ciddi anlamda fark yaratıyor gerçekten, kadrosu biraz daha iyi olan bir takımda oynuyor olsa muhtemelen bu kadar geri planda kalmayacaktı. En büyük üzüntüm o, hele hele GS'de veya TS'de olsa...

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Kendimi yenilgiye hazırlamışdım ki... Gustovonun füzesi ile irkildim.

İte kaka kazandık gene... 3 ay geçti Ülkeden pandemi geçti ama Fenerbahçe bıraktığımız yerde ...

Ozan'ın kırmızı kart görmesi kötü oldu. Kupada Trabzonspor maçında da oynayamayacak. Neyse ki kaptanımız var. Bu yaşıyla bile Ozan'dan çok çok daha iyidir. :)

Gustavo iyi füze yollamış, maşallahı var. Onun gibi 4-5 Brezilyalı daha olsa takım tadından yenmez. :D