En sevdiğim renk mordur benim ve o formayı inanılmaz beğeniyorum halen.Zamanında takımının mor ve pembe forması olanlar mümkünse dalga geçmesin.
En sevdiğim renk mordur benim ve o formayı inanılmaz beğeniyorum halen.Zamanında takımının mor ve pembe forması olanlar mümkünse dalga geçmesin.
Kayahan'dan "mor menekşe ağlıyor mu ne" şarkısını az armağan etmemiştik onlara, hatırla.En sevdiğim renk mordur benim ve o formayı inanılmaz beğeniyorum halen.Galarasaraylı olsam yeni sezon formalarını almaz her daim mor formayı giyerdim.
Orası öyle çok iyi malzemeydi bizim için.Kayahan'dan "mor menekşe ağlıyor mu ne" şarkısını az armağan etmemiştik onlara, hatırla.
Kerimcan Durmaz bile daha adamdırHello Kitty adam mıdır
Kerimcan durmaz ben dururumneyse yeri değildi bu esprininKerimcan durmaz , pepe , caillou capsları yapıldı bize de beğenmek kaldı
Yav o adamla bi alakam yokBir de sana Hasan Mezarcı dedim mi kabul etmiyorsun al işte bir farkınız yok onla
Fenerbahçe'nin orta sahasını gören Hello Kitty dualara şimdiden başladı.
Arkamdan konusmaYav o adamla bi alakam yokama eskici nin alakası olabilir
Ben degilim ama sen olabilirsinBence o adamla akrabasın
Sen ve ben aynı kafadayızBen degilim ama sen olabilirsin
Bence degiliz bizim espriler iyi ve tüm olmamis diyenlerinde kahkaha attigina eminimSen ve ben aynı kafadayızya ikimiz de akrabayızdır ya da değilizdir
seni bugünler de daha çok sevmeye başladımBence degiliz bizim espriler iyi ve tüm olmamis diyenlerinde kahkaha attigina eminim
Bende seni sevmeye basladim canimseni bugünler de daha çok sevmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?