Fenerbahçe - Grasshoppers | UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1. Maç Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmadan önceki önündeki son engel İsviçre'nin köklü takımlarından biri olan Grasshopers.

Maç 21.00'de başlayacak ve Smart Spor'dan naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayla ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

İnşallah gruplara kalırlar. 3 kulvarda dikkatleri dağılsın.

Beşiktaş ve Fener bu sene baya yara aldı . İyi değerlendirebilirsek şampiyon olabiliriz
Ben bu sene çok umutluyum durumdan. Çok net söylüyorum lige domine etmemiz bir ön liberoya bakar. Leiva gelseydi şampiyonduk. Şimdi Diarra diyorlar bakalım o gelirse çok daha iyi olur ama zor. Onun dışında kadromuz genel olarak iyi ve alternatifli.

Bir forvet daha alsak fena olmaz aslında. Melo tarzı bir libero ihtiyacımız var. Tga Ciğerci'den umudum yok pek

Allah'ım ne kadar güzel bir maç oluyor öyle! "Salih" diyorum, başka bir şey demiyorum. Adam çalım atıyor, uzaklardan bile çok iyi paslar veriyor, yeri geldiği zaman şut deniyor. Emenike son sürat koşuyor, gol bile atacak noktaya geliyor. Van Der Wiel sağ tarafın kilit isimlerinden oluyor, hem defansif, hem de ofansif çok iyi. Mehmet Topal'ın şık hareketlerini de izledik. Ozan Tufan kendini gösteriyor, sık sık öne çıkıyor. Hasan Ali olsun, arada hatalar yapsa da iyi ortalar yapıyor, iyi oynuyor diyebilirim. Aatif çaba gösteriyor, gol de atıyor. Volkan Demirel güven veriyor. Vitor Pereira'dan izlediğimiz o kötü futbolu, Dick Advocaat çok kısa sürede iyi bir futbol izlettiriyor. Allah bozmasın!

Şaka maka Stoch hala bizde ve gol bile atıyor.

Stoch ne gol attı be.

İlk Malta'n turu bitirmemiz güzel oldu, 3-0 temiz skor.

Son düzenleme:
Miroslav Stoch ne yaptın öyle! İşte özlediğimiz adam eksilten, yeri geldiğinde de etkili şutlar çeken Stoch! Bizi çok rahatlattı çok!

Stoch'un bu gollerini özlemişiz.
Güzel galibiyet ama daha iyi oynayabilir bu takım cezalı ve sakatların dönmesiyle.

Stoch ve Salih bu sezon müthiş bir dönüş yapacağa benziyor
Ayı Fernandao acilen gönderilmeli bu adam bu kondisyon ile futbol oynayamaz.

İyi oldu gruplara kalmaları sevindim. Burdan turu vermezler diye düşünüyorum. Fener 3 kulvarda oynadığı senelerde sezon sonlarına doğru bitiyor, tükeniyor fizik olarak. Avrupadan elenince de takım pert oluyor moral olarak. E bu da bize yarar.