ilk okuldan Arkadaşımın söylediği söz
14 yıl 15 yıl şampiyonluk bekleyeceğimize Başkanı deviririz
Pompy senin yaṣ kaç? Yani merak ettim sen hiç FB ṣampiyonluğu gördün mü?
ilk okuldan Arkadaşımın söylediği söz
14 yıl 15 yıl şampiyonluk bekleyeceğimize Başkanı deviririz
31 YasindayimPompy senin yaṣ kaç? Yani merak ettim sen hiç FB ṣampiyonluğu gördün mü?![]()
Ersun Yanal sayesonde bir tane gördü çoğuPompy senin yaṣ kaç? Yani merak ettim sen hiç FB ṣampiyonluğu gördün mü?![]()
31 Yasindayim
2013-2014
Sezonu gördüm
Bu sene sınır sayısı ilk okuldan arkadaşımla ilk okuldayken konuştum sınır sayısı 11 olursa bu sene mutlaka şampiyon olması gerekiyorDaha genç zannediyordum seni. Evet o son ṣampiyonlukları.
Bu sene sınır sayısı ilk okuldan arkadaşımla ilk okuldayken konuştum sınır sayısı 11 olursa bu sene mutlaka şampiyon olması gerekiyor
Lukaku ve talisca gelmeliMourinho ile imkansız
Lukaku ve talisca gelmeli
Dzekodan gençLukaku yaṣlandı. Talisca iyi olabilir evet
Kırmızı kartlı morinyo
daha evdeyim feribota bineceğim kafeden izin almam gerekti anneminde işleride vardı kediler için kermes @Yakamoz-Asi o kadar fazla saat bekleyememMaç yolunda mısın @Keith Long
daha evdeyim feribota bineceğim kafeden izin almam gerekti anneminde işleride vardı kediler için kermes @Yakamoz-Asi o kadar fazla saat bekleyemem
------
@Yakamoz-Asi saat kaçta orda olunmasını bilmiyorum ilk defa maça gidiyorum
Tarihte ilk defa gidiyorum maça @Yakamoz-AsiErken gitmen mantıklı olurdu
Çok zor değilFenerbahçe 1-0 önde gidiyor dakika 21
Konusu açılmamış. Açacak olsam 50 kişi açardı şimdi de mobilde zor oluyor konu açması![]()
Sen aç hadi. Etkileşimin artsınÇok zor değilGörselleri kaydet , ekle bir iki satır birşey yaz bitti, gitti.