Yalnız Fener böyle çok gol yer.Evet arkadaşlar, videodaki kişinin kafasını yaşıyoruz.@xdragxx
------
Ekli dosyayı görüntüle 99387
------
Ekli dosyayı görüntüle 99388
Yalnız Fener böyle çok gol yer.Evet arkadaşlar, videodaki kişinin kafasını yaşıyoruz.@xdragxx
------
------
Benim de 11'im bu. Ama Gg yerine Nazım olacak tabiiEvet arkadaşlar, videodaki kişinin kafasını yaşıyoruz.@xdragxx
------
------
Trolldrag, mesmeso bu kadronun çok gol yiyebileceği tezini sundu.Antitez olarak sen ne sunarsın?Dediğiniz gibi photoshop olayı varsa bir zahmet kulübünüz de ispatlar zaten ellerimizde görüntü var kaç kişi var saydık diyorlardı
------
Benim de 11'im bu. Ama Gg yerine Nazım olacak tabii
Tisserand yerine Serdar, GG yerine Nazım koy bu takımın defansı sağlam olur sıkıntı olmazTrolldrag, mesmeso bu kadronun çok gol yiyebileceği tezini sundu.Antitez olarak sen ne sunarsın?
Karagümrük maçındaki rakibe yakın olmadığı için golü yediren SerdarTisserand yerine Serdar, GG yerine Nazım koy bu takımın defansı sağlam olur sıkıntı olmaz
Olsun Tisserand'dan iyidirKaragümrük maçındaki rakibe yakın olmadığı için golü yediren Serdar
Novak + Nazım ile teknik direktörsüz sonuna kadar şampiyonluk kovalar bu takım.Trolldrag, mesmeso bu kadronun çok gol yiyebileceği tezini sundu.Antitez olarak sen ne sunarsın?
Demokratik Kongo'lu da lüzümsüz yere penaltı yaptırıyor.Olsun Tisserand'dan iyidir
Kadroya ilk Gustavo - Ozan yazılır gerisine sonra bakılır. Ozan'sız hiç olmamış bu kadro.Evet arkadaşlar, videodaki kişinin kafasını yaşıyoruz.@xdragxx
------
------
O 2.ligde oynar en fazlaDemokratik Kongo'lu da lüzümsüz yere penaltı yaptırıyor.
Mauricio Yumos(Lemos) ı nasıl değerlendiriyorsunuz?Bence tam saatli bomba örnek kupadaki bşehir maçı
Ozan'ın 2 aydır sürekli düşüşte performansıKadroya ilk Gustavo - Ozan yazılır gerisine sonra bakılır. Ozan'sız hiç olmamış bu kadro.
Adam zaten İspanya 2.ligden geldi, nerden anladın? Vay arkadaş...O 2.ligde oynar en fazla
Tamam işte en fazla o kadar olurmuş ondanAdam zaten İspanya 2.ligden geldi, nerden anladın? Vay arkadaş...
Düşüşteki hali bile takımın en iyisi. Mesut ile de uyumu şahane gözüküyor. Hem zaten vitrin oyuncumuzu yedeğe çekmenin ihtimaller dahilinde olduğunu bile sanmıyorum.Ozan'ın 2 aydır sürekli düşüşte performansı
32872893 alıp sonunda bir tane tutturabildik, maşallah diyelim.Macar stoper nasıl? Tank gibi@bazinga
FFP yüzünden satmak zorunda kaldığımız Thor'un oğlu Simon Kjaer'i es geçmeyelim derim.32872893 alıp sonunda bir tane tutturabildik, maşallah diyelim.
Yalnız arada fazla gaza gelip çok önde durup yerinde boşluk bırakıyor.
Ondan sonrakilerden bahsediyorum tabii ki.Konu birden açık oturuma dönüştü.Ve bundan çok keyifliyim... @xdragxx @bazinga
------
FFP yüzünden satmak zorunda kaldığımız Thor'un oğlu Simon Kjaer'i es geçmeyelim derim.
Ekli dosyayı görüntüle 99402
Vallahi Kafam karıştı,ondan Sonra ?Ondan sonrakilerden bahsediyorum tabii ki.
Kjaer'den sonra yerini doldurmak için aldığımız onlarca stoperin çok kötü çıkmasından bahsediyorum.Vallahi Kafam karıştı,ondan Sonra ?
Direkt isim yerine sıfat kullanınca algım şaştı.Kjaer'den sonra yerini doldurmak için aldığımız onlarca stoperin çok kötü çıkmasından bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?