Orçoooo o zaman sen 4 yaşında falandın nasıl hatırlıyon Kemal Aslan'ıKemal Aslan'ı sakatlıklar bitirdi maalesef. Fena bir kumaşı yoktu. Ali Bilgin'in iyi oynadığı İnönü'de bir Beşiktaş maçı vardı diye hatırlıyorum.
Orçoooo o zaman sen 4 yaşında falandın nasıl hatırlıyon Kemal Aslan'ıKemal Aslan'ı sakatlıklar bitirdi maalesef. Fena bir kumaşı yoktu. Ali Bilgin'in iyi oynadığı İnönü'de bir Beşiktaş maçı vardı diye hatırlıyorum.
Belki,Geçmiş maçların full kaydını izlemiştir,hemen gömmeyelim renktaşımızı.Orçoooo o zaman sen 4 yaşında falandın nasıl hatırlıyon Kemal Aslan'ı
Evet o yaşlardaydım ama hatırlıyorum.Orçoooo o zaman sen 4 yaşında falandın nasıl hatırlıyon Kemal Aslan'ı
Varsa öyle kayıtlar biz de izleyelimBelki,Geçmiş maçların full kaydını izlemiştir,hemen gömmeyelim renktaşımızı.
İzliyorum arada geçmiş maçları ama o dönemden pek maç yok.Belki,Geçmiş maçların full kaydını izlemiştir,hemen gömmeyelim renktaşımızı.
Varsa öyle kayıtlar biz de izleyelim
Türkçe mi yabancı dil mi?İzliyorum arada geçmiş maçları ama o dönemden pek maç yok.
------
Çok izleme Aykutçu olursun.
Burayı biliyorum da tüm maçlar yok Türkiye ligindeİzliyorum arada geçmiş maçları ama o dönemden pek maç yok.
------
Çok izleme Aykutçu olursun.
Şampiyonlar Ligi maçları genelde İngilizce ama lig maçları Türkçe.Türkçe mi yabancı dil mi?
89 FB-BJK izle Aykut yerli Agüero.Burayı biliyorum da tüm maçlar yok Türkiye ligindeAykutçu olacak pek maç da yok ayrıca
Ama muhteşem bir arşiv burası. Gelmiş geçmiş tüm ŞL maçları, dünya kupası var ilgilenenler baksın harika
Futbolculuğuna laf eden yok zatenŞampiyonlar Ligi maçları genelde İngilizce ama lig maçları Türkçe.
------
89 FB-BJK izle Aykut yerli Agüero.
Aklıma Gg'nin imza töreni geldi, bizde imzalar kağıda değil kalbe atılır.Adam adamBazıları gibi lafta değil gerçek adam
TuhafAklıma Gg'nin imza töreni geldi, bizde imzalar kağıda değil kalbe atılır.
------
Ekli dosyayı görüntüle 99350
Aralarındaki 7 tane benzerliği bulunuz.
Güzelliği annesinden,sempatikliği babasından almış demek kiTuhafEdoşa full Mesut'a benziyor diyorduk ama annesine de benziyor demek
Ali Koç Bey ücretsiz photoshop kursu açmış kulüp binasının içine. 🤭 Aksi takdirde koskoca kulübün böyle bir olayın içinde bulunma ihtimali yok. 🤭
Onu da becerebilseler keşkeAli Koç Bey ücretsiz photoshop kursu açmış kulüp binasının içine. 🤭 Aksi takdirde koskoca kulübün böyle bir olayın içinde bulunma ihtimali yok. 🤭
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?