Kurt papaz aynı şeyHocam ona kurt değil de papaz diyelim.Profiterol'de papazları yönetemez.
Kurt papaz aynı şeyHocam ona kurt değil de papaz diyelim.Profiterol'de papazları yönetemez.
Kaşar hoca... Göster Aykut'u göster... 🧀 cı Aykut (Tecrübeli manasında)Kurt papaz aynı şeyHaklısın yönetemez daha 40 fırın ekmek yemesi lazım..
Aynen öyle çare buKaşar hoca... Göster Aykut'u göster... 🧀 cı Aykut (Tecrübeli manasında)
Volkan'ın da ayarı yok, bir de taktik bilgisi çok sınırlıdır diye tahmin ediyorum -tamam Türkiye'de başarı için taktik bilgisinin süper olması gerekmiyor ama bu kadar da düşürmeyelim çıtayı- yoksa teknik direktörlük yapsa başarılı olabilecek bir isim bence, sebebi ise coğrafya kaderdir ile açıklanabilir...
Hocam kenarda Emre ve Volkan ikilisi dururken takım tarafından Erol Bulut'un bir figür, bir lider olarak görülmesi çok düşük ihtimaldi zaten. Takımda oynayan çoğu futbolcu Emre'nin arkadaşı ve Emre onların kaptanıydı yakın dönemde. Bizim Tudor dönemine benzetiyorum Fenerbahçe'nin şu an içinde bulunduğu durumu, Tudor takımdan ayrılırken biz gayet iyi durumdaydık ama yine de teknik direktörlük değişimine gitmiştik çünkü elinin altındaki kadro çok daha iyi bir potansiyel vaat ediyordu. Aynı durum şimdiki Fenerbahçe için de geçerli.Aynen öyleErol Bulut'u 2-3 sene önce tanıyan yoktu birden efsane yaptılar adamı başımıza. Sezon başı da dedim takıma bu kadar kurt doldurursan başına deneyimsiz hoca getiremezsin. GG, Sosa, Caner, Gustavo ve daha birçok kurt futbolcuyu Erol Bulut yönetemeeez. Takmazlar o adamı. Ersun Yanal bile ilk döneminde Fenerbahçe'de kurtların yemi oldu şampiyon yaptığı halde Erol Bulut'u mu harcayamayacaklar
Sadece bu da değil. Erol Bulut taktik konusunda da oldukça zayıf bir hoca. Daum zaten geçici bir çözüm olabilir. Bu sene şampiyon yapar seneye yine daha genç fakat deneyimli bir hoca getirirsin. Daum'a da kulüpte scoutluk görevi veririsin mesela. Adamı Brezilya kabilelerinde bile tanıyorlar Serdar Ali'ye göre
Çok doğru tespitVolkan'ın da ayarı yok, bir de taktik bilgisi çok sınırlıdır diye tahmin ediyorum -tamam Türkiye'de başarı için taktik bilgisinin süper olması gerekmiyor ama bu kadar da düşürmeyelim çıtayı- yoksa teknik direktörlük yapsa başarılı olabilecek bir isim bence, sebebi ise coğrafya kaderdir ile açıklanabilir...
Dediğim tarzda figürler şimdilik Emre Belözoğlu ama girmedi o toplara ve sportif direktörlüğü tercih etti. Oynattığı futbol herkesi tatmin etmese de Aykut Kocaman, son dönemindeki başarısızlığı olmasa Ersun Yanal, yabancılardan ise Daum ve Zico sayılabilir. Alex neden yok diyecek olursan, bizim topraklar için naif kalır bence.Bir de futbolu bırakmalarının ardından Caner veya Gökhan'dan da olur gibi geliyor ama şimdilik sadece bir ihtimal...
Erol Bulut tarzı genç ve Türk bir teknik direktör denemesi yapılacaksa Çağdaş Atan -oynattığı futbol büyük takımlara çok daha uygun- veya ikna edilebilseydi Okan Buruk daha doğru tercihler olurdu bence. Aslında Emre ile Okan Buruk yakın arkadaşlardır, konuşsa ikna eder diye düşünüyorum. Okan Buruk'un gönlünde Galatasaray teknik direktörlüğü yatıyor olsa da Fatih Terim faktörü yüzünden ona daha çok zamanı var, beklemek istemeyebilir o kadar...
Hocam kenarda Emre ve Volkan ikilisi dururken takım tarafından Erol Bulut'un bir figür, bir lider olarak görülmesi çok düşük ihtimaldi zaten. Takımda oynayan çoğu futbolcu Emre'nin arkadaşı ve Emre onların kaptanıydı yakın dönemde. Bizim Tudor dönemine benzetiyorum Fenerbahçe'nin şu an içinde bulunduğu durumu, Tudor takımdan ayrılırken biz gayet iyi durumdaydık ama yine de teknik direktörlük değişimine gitmiştik çünkü elinin altındaki kadro çok daha iyi bir potansiyel vaat ediyordu. Aynı durum şimdiki Fenerbahçe için de geçerli.
Dediğin çözüm mantıklı olabilir ama çok Ali Koç tarzı değil gibi maalesef.Şu an Arsene Wenger boşta diye gidip onunla anlaşır, onu takımın başına getirir benim tanıdığım Ali Koç, günü kurtaracak hamle yapmaz gibi geliyor.
Sonunda takımı düşünen bir yorum geldiPelkas ve Gustavo'nun dönüşünü bekliyoruz merakla. Dönüşleriyle yeniden yükselişe geçeceğiz inşallah.
Sezon ortası hoca değiştirmek gibi gereksiz bir maceraya girişileceğini hiç sanmıyorum. Erol Hoca ile yola devam. Şampiyon olamazsak o zaman düşünürüz yerine kimin geleceğini...
Bende düşünüyorum takımıSonunda takımı düşünen bir yorum geldiErol iki maç kaybetti diye son 4-5 yıldır takım çalıştırmayan Daum'u istiyorlar inanılır gibi değil
yalnız ben sizin gibi düşünmüyorum Erol konusunda. bir başarısızlık varsa bu tüm takımı kapsar. GS maçında mutlak golleri kaçırma durumunda Erolun suçu yok. Daha önce gelen teknik direktörler içinde aynısı söylendi. Yeni biri gelse, onun icinde aynısı denecek
Bu kedi neden mahsun duruyor?Aç mı bıraktınız hayvancağızıKediye şapkayı taktıktan sonra ilk maçı almak iyi geldi
Ekli dosyayı görüntüle 99216
------
Bende düşünüyorum takımı
Görünüşü öyleBu kedi neden mahsun duruyor?Aç mı bıraktınız hayvancağızı
Ay, ne güzel dişi mi,erkek mi?Görünüşü öyleiçi kıpır kıpırdır. Fener aşkı ile tutuşuyor
Pembe kurdalesi var aaaaaaAy, ne güzel dişi mi,erkek mi?
Taliplisi var mı?Pembe kurdalesi var aaaaaa
Amacımın seni üzmek olmadığını sen de gayet bilirsin .
Yok ya, sinir bozucutu o yüzden atmadım.Amacımın seni üzmek olmadığını sen de gayet bilirsin .
Hiç değilse düzeltYok ya, sinir bozucutu o yüzden atmadım.
@xdragxx günde 72563527 kere atıyor mesajlarımaelim alıştı demek ki
Tamam geri aldımHiç değilse düzelt
Ulan, tam ben atacaktım.Kısmet değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?