Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Dediğin tarife uyan bir figürümüz var ama bilemedim...

Ekli dosyayı görüntüle 99171
Volkan'ın da ayarı yok, bir de taktik bilgisi çok sınırlıdır diye tahmin ediyorum -tamam Türkiye'de başarı için taktik bilgisinin süper olması gerekmiyor ama bu kadar da düşürmeyelim çıtayı- yoksa teknik direktörlük yapsa başarılı olabilecek bir isim bence, sebebi ise coğrafya kaderdir ile açıklanabilir...

Dediğim tarzda figürler şimdilik Emre Belözoğlu ama girmedi o toplara ve sportif direktörlüğü tercih etti. Oynattığı futbol herkesi tatmin etmese de Aykut Kocaman, son dönemindeki başarısızlığı olmasa Ersun Yanal, yabancılardan ise Daum ve Zico sayılabilir. Alex neden yok diyecek olursan, bizim topraklar için naif kalır bence.
Bir de futbolu bırakmalarının ardından Caner veya Gökhan'dan da olur gibi geliyor ama şimdilik sadece bir ihtimal...

Erol Bulut tarzı genç ve Türk bir teknik direktör denemesi yapılacaksa Çağdaş Atan -oynattığı futbol büyük takımlara çok daha uygun- veya ikna edilebilseydi Okan Buruk daha doğru tercihler olurdu bence. Aslında Emre ile Okan Buruk yakın arkadaşlardır, konuşsa ikna eder diye düşünüyorum. Okan Buruk'un gönlünde Galatasaray teknik direktörlüğü yatıyor olsa da Fatih Terim faktörü yüzünden ona daha çok zamanı var, beklemek istemeyebilir o kadar...
Hocam kenarda Emre ve Volkan ikilisi dururken takım tarafından Erol Bulut'un bir figür, bir lider olarak görülmesi çok düşük ihtimaldi zaten. Takımda oynayan çoğu futbolcu Emre'nin arkadaşı ve Emre onların kaptanıydı yakın dönemde. Bizim Tudor dönemine benzetiyorum Fenerbahçe'nin şu an içinde bulunduğu durumu, Tudor takımdan ayrılırken biz gayet iyi durumdaydık ama yine de teknik direktörlük değişimine gitmiştik çünkü elinin altındaki kadro çok daha iyi bir potansiyel vaat ediyordu. Aynı durum şimdiki Fenerbahçe için de geçerli.

Dediğin çözüm mantıklı olabilir ama çok Ali Koç tarzı değil gibi maalesef.
Şu an Arsene Wenger boşta diye gidip onunla anlaşır, onu takımın başına getirir benim tanıdığım Ali Koç, günü kurtaracak hamle yapmaz gibi geliyor.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Çok doğru tespit
Türklerin figürü Erol değil Emre Belözoğlu
Yabancılar da ne Erol'u takar ne Emre'yi ama onlar da daha çok Emre'yi takarlar

Geçen sene Emre'ye Ersun hocamın bile gücü yetmedi gittiler Erol'u getirdiler
Emre Belözoğlu kulüp için zarar. Ya Wenger gibi Emre'yi pasif hale getirecek bir adam getireceksin yada ben genç hocadan yanayım diyorsan Emre'yi falan göndereceksin.

Reactions: Sherlock
Sonunda takımı düşünen bir yorum geldi
Erol iki maç kaybetti diye son 4-5 yıldır takım çalıştırmayan Daum'u istiyorlar inanılır gibi değil

Kediye şapkayı taktıktan sonra ilk maçı almak iyi geldi

------

Sonunda takımı düşünen bir yorum geldi
Erol iki maç kaybetti diye son 4-5 yıldır takım çalıştırmayan Daum'u istiyorlar inanılır gibi değil
Bende düşünüyorum takımı