En çok kimler ?Öğrenebilir miyim?@xdragxx bana laf atma, bak listeye
2 vakte kalmaz en az mesajı olan FB'li olmam.
💛💙
Ekli dosyayı görüntüle 98930
En çok kimler ?Öğrenebilir miyim?@xdragxx bana laf atma, bak listeye
2 vakte kalmaz en az mesajı olan FB'li olmam.
💛💙
Ekli dosyayı görüntüle 98930
Kendinde bakabilirsin. Konunun yukarısında 'kimler yanıtladı' seçeneği var. Ordan baktım. @xdragxx 360 mesaja sahipEn çok kimler ?Öğrenebilir miyim?
Orçun ara ara geliyor zaten mesajlarının %90'ı burayaKendinde bakabilirsin. Konunun yukarısında 'kimler yanıtladı' seçeneği var. Ordan baktım. @xdragxx 360 mesaja sahip
@HeisenBerg daha yeni dönmedimi foruma. Ne ara bu kadar mesaj yazmış 😱
Ekli dosyayı görüntüle 98932
Çok tabiki
Eda Özil koyÇok tabikiyakın rakibine fark atmışsın
Yeni bir avatar istiyorum ama emin olamadım dahaFB'li birşeyler
Cık ortala Edoş gözükmüyor hiç
Hepsini bir karede istemiştim. Dur oynayayım biraz. Bu hali ile olmuyorCık ortala Edoş gözükmüyor hiç
Şu online işareti bozuyor yoksa olacak bu hali de iyiHepsini bir karede istemiştim. Dur oynayayım biraz. Bu hali ile olmuyor
Ha doğrı, PC de ortada galiba. Mobilde yan taraftaŞu online işareti bozuyor yoksa olacak bu hali de iyi
Şimdi olduYa şimdi? @xdragxx
360 mesaj.. Lefter'den büyük Fenerli bu adam @xdragxxKendinde bakabilirsin. Konunun yukarısında 'kimler yanıtladı' seçeneği var. Ordan baktım. @xdragxx 360 mesaja sahip
@HeisenBerg daha yeni dönmedimi foruma. Ne ara bu kadar mesaj yazmış 😱
Ekli dosyayı görüntüle 98932
Video yardımcı hakem, yardımcı hakemin maç görüntüsünü yeniden oynatarak mikrofonlu kulaklık vasıtasıyla iletişim kurduğu maç hakeminin özellikle maçımız sırasında lehimize vermediği kritik kararları bilinçli olarak gözden geçirmek istemediği sistemdir. Vikipedi 😡@mesmeso61 benden daha çok yazmış bu konuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?