Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Gs mi iyi oynadı
Tamam iyi oynamadık ama şu yorumu okuyan biri Gs tek kale oynadı sanar
Neyse haftaya Karagümrük maçından sonra tekrar değerlendirme yaparız
İyi olmayan GS'ye yenildin işte. Bu daha kötü bir durum. Maç 1-0'a kadar da ortadaydı. Onyekuru golden daha müsait pozisyonu harcadı 0-0 iken. Gol attıktan sonra doğal olarak aldık topu Mesut-Sosa ile denedik ama bu da kaçar mı pozisyonu da yok.

Sabır
23 hafta oynadığın iyi 5 maç yok ne güvenmesi?
İyi falan oynamadın Gs müsade etti
31 numaralar derbide atıyor o bir bir maçta slimaniyi oynatsaydı belki o da atardı 2018-2019 sezonunda
------

atmışız bir gol vara takılmışız

Son düzenleme:
Cisse ve Mert Hakan'ı direkt kadro dışı bırakacaksın. Valencia'dan da sadece hamle oyuncusu olur en fazla. Samatta desen Thiam'ın gerisinde.

Altay-Nazım-Serdar-Szalai-Caner-Gustavo-İrfan-Pelkas-Mesut-Osayi-Thiam ideal ilk 11 bu olmalı bence. Erol'un gideceği falan yok geçin o işleri en azından şöyle çıkarsın takımı. Gustavo yokken de Ozan ile idare edeceksin artık bir şekilde. Valla ben yeteneksiz adam görmekten bıktım. Cisse ile Mert Hakan'ı direkt saf dışı et Valencia'nın da sürelerini kısıtla. İrfan ve Pelkas'ın gelişiyle, Mesut'un da daha fazla süre almasıyla Anadolu maçlarını Erol'a rağmen çözersin. Sıkıntı rakiplerin de puan kaybetmiyor pek. İpleri Galatasaray'ın eline verdik.

Hiçbir takım hocaya rağmen şampiyon olmaz geçin bu işleri

Gitti lig çok ciddiyim. Fener'in önündeki 5-6 maça bakılsın bir de Gs'ye atı alan üsküdarı geçecek. Erol da geriden gelip lig falan olamaz o son cehennem haftalarında.

Reactions: HeisenBerg
Bence de olamayız zaten ama kovulmayacak bu adam istifa da etmeyecek bunu biliyoruz. En azından sahada dökülenleri oynatmasın yerine tonla oynayacak adamlar geliyor. İlk 11 tercihini en azından doğru yapsın ufak da olsa ihtimal yaratırız.

Bence de gitti. Dediğin gibi fikstür zor ve daha birkaç hafta Gustavo yok. Ozan falan idare edeceksin işte ama ne kadar bilemeyeceğim artık. Söyleyeceğim ilginç gelebilir ama Gustavosuz asıl bizi sert orta sahalı Anadolu takımları zorlar. Galatasaray'ın da orta saha yumuşak olduğundan çok göze batmadı da bizim orta sahayı sindirir sert orta sahalı takımlar. İşimiz her anlamda çok zor.

Ya ne Gustavosu işte bunları hoca yüzünden konuşuyoruz. Galatasaray yüzüne bile bakmayacağın Taylan'la %60'larla top oynuyor

Ya ne Gustavosu işte bunları hoca yüzünden konuşuyoruz. Galatasaray yüzüne bile bakmayacağın Taylan'la %60'larla top oynuyor
Ya işte hoca olmadığı için çok futbolculara endeksliyiz. Yoksa Taylan orada oynuyorsa Ozan da oynar daha iyi de oynar oynamışlığı da var Şenol Güneş ile. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz işte. Hoca yok.

Bu arada 19 şampiyonluğun 15'inde Galatasaray'ı o sezon yenmişiz diğer 4 sezonun 3'ünde de beraberlikler var her iki maçta da. Sadece 59-60'da iki maçta da yenilip şampiyon olmuşuz. Fenerbahçe derbi takımıdır derbi galibiyeti ile gaz alır üstüne koyar. Daha doğrusu derbi takımıydı. Galatasaray'ı yenmeden şampiyon nasıl olacak Fenerbahçe merak ediyorum. Hayal bence.

Reactions: xdragxx
Futbol bu. Gs bizden 4 yiyip 3 hafta sonra şampiyon oldu mesela. Ama olay şu ki Fenerbahçe o zaman rüya takımdı Gs'yi yenmesi doğaldı. Sen Arda'lı Gs'ye yeniliyorsun fark bu.
Mesela 23 hafta oldu 14-15'inde üst düzey oynayıp şu maçta yenilsek sıkıntı yok. Fakat sen zaten Kayseri, Ankaragücü hariç iyi oynamıyorsun üstüne derbi alamıyorsun. Futbolcular hocayı zerre sevmiyor eee nasıl şampiyon olacaksın?

Liverpool'un başından Klopp al vasat bir hoca getir o uçan kaçan Liverpool'a ne oluyor bakalım? Hocasız şampiyon olunmaz o yüzden kafaya pek takmamak lazım.
He Gs gider olmayacak maçları verir, Bjk sakatlık sorunu yaşar işte o zaman tatsız bir şampiyonluk alırsın. Seneye Erol'la devam eder ŞL'de rezil olur lige erken havlu atarsın. Yani bu denklemde bu hocanın gitmesi lazım.

İşte o zaman bazen Fenerbahçe'de şampiyonluk yetmez diyen adam ettiği sözün arkasında olacak. Lamı cimi yok bu işin. Dediğin gibi iyi oyun zaten yok en azından skor alıyordun bugün oradan da patladın.

Galatasaray'ın bizi yenmeden almış olduğu şampiyonluk bizden hayli hayli fazladır. Bizde öyle bir şey yok, biz öyle şampiyon olamıyoruz. Keşke olsak Fenerbahçe şampiyon olsun ben tükürdüğümü yalarım. Çok çok az ihtimal veryorum artık. Ben iyi oyun görmeyi geçtim normal şartlarda tabii ki de isterim ama bu sezon için şampiyonluk gelsin yeterli kafasındayım ama belli ki olmayacak. Kötü oynayarak yeniyorsun Anadolu takımlarını sonra da derbilerde patlıyorsun.

Reactions: xdragxx
Emre Belözoğlu iyi bir insan değil arkadaşlarına dokunmaz. Bugün can ciğer kankası soyunma odasında madara etti gıkı çıkmadı mesela.

Avcı ile uyuşurdu Fenerbahçe. Topa sahip olup dominant oynardık. Kadro da müsait zaten buna.

Ben zaten yerli taraftarı değilim. Yerli olacaksa da en iyi seçenek Avcı'ydı.
Neresi en iyi seçecek Avcı ya
Ersun bu kulüp için her zaman en iyi seçenektir o sevimsiz adam Fener'le olmaz. Beşiktaş gibi tazminat öderdin 3 yıl herkes Ersun gibi 1.5 yıla ok demez. Bak dünkü çocuk Erol bile 3 yıl kontrat aldı

Ersun'u katmadım ya zaten olması imkansız diye. Yoksa hocaya haksızlık ettik taraftar, yönetim, herkes. Ali Koç hiç ama hiç arkasında durmadı. Bir kere bile. Çok daha kötü kadroyla çok daha iyi oynattı. Geçen sezon Trabzon deplasman ve Alanya maçıyla katledildik hakemlerden çok faturayı hocaya kestiler.

İşteee
O Alanya maçından sonra ne dedi Erol Bulut? Hakemlik bir şey yoktu dedi. Bjk'lı Mustafa Pektemek bile evet elime çarptı dediği halde. Ben bu Erol'a o maç kuruldum. Zaten aralık ocak gibi Erol'la görüştü Emre falan onun duyumunu da aldım
Ondan ısınamadım işte resmen sabote edildi geçen sene.