Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Kim olsun isterdin?

Benim gönlüm hala Zahavi'de. Bildiğim alma ihtimalimiz olan daha iyi bir isim yok açıkçası.
Emre Tümer'e 2 forveti bitirmek üzereyim biri 30 biri rahat 15 atar diyormuş
İddialara göre 30 gol atacak forvet adayı Cavani, Hulk ya da Diego Costa

Gayet iyi bir ikili olur
Ama ben Hulk yerine Costa tercih edebilirim bilmiyorum, Cavani zaten hayal yoksa herkesin ilk tercihi Cavani olur
Diego Costa'nın zirve dönemi bitti bence ya 30 gol atar demek çok iddialı olur. Son 3 yılın toplamında bile 30'a yakın gol atamamış.

Cavani olma ihtimali varsa diğer isimleri tartışmaya gerek yok elbette.

Diego Costa'nın zirve dönemi bitti bence ya 30 gol atar demek çok iddialı olur. Son 3 yılın toplamında bile 30'a yakın gol atamamış.

Cavani olma ihtimali varsa diğer isimleri tartışmaya gerek yok elbette.
Costa cidden benim tahmin ettiğimden daha az golcüymüş ya
200 La Liga maçı 70 gol
Cavani olmayacaksa Hulk olsun o zaman.
Bakalım Tümer baya baya isim bir futbolcu getirecek Emre dedi, Rıdvan Dilmen de gelecek futbolcunun çok maçını izledim gelirse ligde fark yaratır diyo bakalaım

Benim Cavani'den sonra istediğim isim de Sörloth. Çok ütopya olacak ama Sörloth 3-4 gündür Ts'li yöneticilerin telefonuna çıkmıyormuş
Şöyle Sörloth'u Leipzig falan alıp bize 1 senelik kiralasa harika olur

Reactions: mesmeso and bazinga
Sörloth imkansız, @mesmeso61 forumu başımıza yıkar.

Rıdvan Dilmen çok fazla yabancı ülke futbolu izlemez, o bile çok maçını izlediyse gerçekten büyük oyuncu demek ki.

Rıdvan Dilmen çok fazla yabancı ülke futbolu izlemez, o bile çok maçını izlediyse gerçekten büyük oyuncu demek ki.
Aynen en büyük ipucu o

Sörloth olayı işin esprisi ya zaten Sörloth öyle kiralanacak bir topçu değil Leipzig alırsa her türlü oynatır

Kardeşim sizin bu ülkede bonservisli oyuncu alabileceğiniz tek yer Kasımpaşa. Sörloth, Novak gibi vizyonsuz Sosa gibi de paragöz olmadığına göre size gelmesi için bir sebep yok.
Leipzig onun için güzel yer ama geçen ki milli maçtan sonra keşke Dortmund alsa onu dedim.

Reactions: xdragxx
Ya hep öyle olur zaten
sizdeyken kral olanlar bize gelince vizyonsuz ve paragöz olurlar

Reactions: The_Erinch
Bu sezon da hiç olacak gibi acil önlem almazsak

Şu kadro Ersun hocamda olsa keyif kahvesi içerek izlerdik maçları karbonat Erol resmen uyutuyor bizi