Hanım kolonyayı getir acil bileklerimi ov.Gerçekleşirse lig bitmiş, şampiyon belli olmuş olur. Çok, çok gaza getiren, yükselten bir söylenti bu.
Hanım kolonyayı getir acil bileklerimi ov.Gerçekleşirse lig bitmiş, şampiyon belli olmuş olur. Çok, çok gaza getiren, yükselten bir söylenti bu.
bunları almak mesele değil lisans çıkartmak mesele + 3 puan eksiyle kadro sınırı cezası gelecekken bu rotasyon niye?Gerçekleşirse lig bitmiş, şampiyon belli olmuş olur. Çok, çok gaza getiren, yükselten bir söylenti bu.
Çoğu gidici oradakilerin.
Üzümlü kekim gitmezsin de gerisi önemli değil Eldekilerden bir nasıl rotasyon oluşturursun?Çoğu gidici oradakilerin.
Sosa yarın geliyorssss. Bugün saf gibi bekledik kralı
En az 3 transfer gelsin bugün.
bende dün fenerbahçeye döndüm limitim yetmedi
Gustavo - Ozan - Sosa
Görüyorum ve arttırıyorum.
Gustavo kırmızı çizgimizdir. Diğerlerini ederleri karşılığında satılabilir.Bir tek Jailson adam hepi topu 2 sezon gerçek yerinde oynadı.Performasını yeterli mi görmedin? geçe sezonu mevkisinde hemen hemen hiç oynamadı sayılır.Artı 1 olarak onu da eklesek olmaz mı?Gustavo - Ozan - Sosa
Yedekleri de:
Tolga - Mert - Ömer Faruk
Yalnız Gustavo gidici bence. Mert ilk 11 için düşünülüyor gibi. Jailson, Tolgay, Zajc, Alper mutlaka gitmeli... Bir tane daha ofansif orta saha alınabilir dedikodulara bakılırsa ki o zaman iyice zenginleşir.
Jailson’u yine defansta oynatırlar diye korktuğumdan eklemedim.Gustavo kırmızı çizgimizdir. Diğerlerini ederleri karşılığında satılabilir.Bir tek Jailson adam hepi topu 2 sezon gerçek yerinde oynadı.Performasını yeterli mi görmedin? geçe sezonu mevkisinde hemen hemen hiç oynamadı sayılır.Artı 1 olarak onu da eklesek olmaz mı?