Boşver reis Fener Ol'u o paralar da yine saçma sapan yerlere gider
Boşver reis Fener Ol'u o paralar da yine saçma sapan yerlere gider
Transfer limitli 3 Ağustos’ta4 Ağustos'ta hem hoca hem de transferler açıklanacak.
Hoca Erol Bulut açıklanacak futbolcular Mert Hakan Yandaş, GG77 ve Caner Erkinss olacak gibi duruyor.
Yarın toplanılacakBir kulüp ancak bu kadar amatör yönetilir. Fenerbahçe'nin yeni hocası Fener'e gideceğini kendi açıklıyor resmen. Yaaa maç biter bitmez hocamız Erol Bulut olmuştur demek bu kadar mı zor?
Mert Hakan Yandaş'ı Rıza Çalımbay açıklar, Erol Bulut'u kendi açıklar nasıl bir yönetim anlayışıdır bu
Transfer Limiti @xdragxxYa yeter Ali Koç. Seni savunduğum her anın Allah belasını versin biten hocayı da açıklamıyor adam ya deli misin ulan sen deli misin delirttin taraftarı. Rambo Okan gibi silahı alıp saldıracam sana artık.
Bu kadar uyuz bu kadar mıymıy bu kadar iş bilmez bir Koç nasıl olur ya o da bizi buluyor şaka gibi. Keşke baban seni zorla Beşiktaşlı yapsaydı.
Bu ekonomik koşullarda maalesef Hulk gibi bir starı almamız mümkün gözükmüyor. Yoksa keşke olsa çok isterdim.hulk çok sevdiğim bir futbolcu .çinden ayrılacakmış türkiyeden teklif almış bu teklifde fenerbahçeymiş.fanatik fenerbahçeli değilim sempati var galatasarayı sevmem ama siz fenerbahçeli olunca bilgilendiriyim dedim sayın @xdragxx
Ben dedim bize patlıcak diyeBu ekonomik koşullarda maalesef Hulk gibi bir starı almamız mümkün gözükmüyor. Yoksa keşke olsa çok isterdim.
TFF onada ceza verirAli Koç azcık zekan varsa Gökhan Gönül, Caner Erkin'le yarın maç başı imzayı atarsın. Yapan nasıl yapıyorsa sen de yapacaksın bu kadar basit.
Eeee reis Galatasaray ve Trabzon böyle temsili imzaları atıyorlar hepTFF onada ceza verir
Bankalar birliği anlaşmasını imzalamadık diyeEeee reis Galatasaray ve Trabzon böyle temsili imzaları atıyorlar hep
Ama iki kulüp KAP'a sözleşmelerin bütün maddelerini yazıyor.Eeee reis Galatasaray ve Trabzon böyle temsili imzaları atıyorlar hep
Galatasaray 1905 liraya Fatih Terim falan alıyor. O zaman biz de 1907 liraya Gökhan Gönül alırız Kap'a da açıklamasını yaparız sorun yokAma iki kulüp KAP'a sözleşmelerin bütün maddelerini yazıyor.
Ertesi sezon 10 milyona çıktı maaşı ama yine de sen daha iyi bilirsin.Galatasaray 1905 liraya Fatih Terim falan alıyor. O zaman biz de 1907 liraya Gökhan Gönül alırız Kap'a da açıklamasını yaparız sorun yok
Gökhan da 1 senelik imzalıyor sonuçtaErtesi sezon 10 milyona çıktı maaşı ama yine de sen daha iyi bilirsin.
Sahaya atılan dolarlar yeter ona.Gökhan da 1 senelik imzalıyor sonuçta