Bir de özetleri daha uzun bize verdikleri 3-5 dakika onlarınki 12 dakika falanEvet o yüzden daha keyifli zaten.Benden daha fazla sevinmişler bizim gole.Bugüne kadarki en iyi transferlerimizden biri olabilir, devamı gelir inşallah.
Bir de özetleri daha uzun bize verdikleri 3-5 dakika onlarınki 12 dakika falanEvet o yüzden daha keyifli zaten.Benden daha fazla sevinmişler bizim gole.Bugüne kadarki en iyi transferlerimizden biri olabilir, devamı gelir inşallah.
Bir 900 mesaj daha yazarsam tebrik edersin yine
Denk gelebilirsem o rakama, tebrik ederim.Bir 900 mesaj daha yazarsam tebrik edersin yine
1007 de lise numaram bu arada hoş bir rastlantıDenk gelebilirsem o rakama, tebrik ederim.Muhtemelen sen de fark edemezsin.
Okul numarana denk gelmiş aldığım ekran görüntüsü, iyi bir rastlantı olmuş.1007 de lise numaram bu arada hoş bir rastlantı
O zaman 1000 mesajın anlamına bu videoyu paylaşayım...
Veeeee YouTube daBir de özetleri daha uzun bize verdikleri 3-5 dakika onlarınki 12 dakika falanSevimli insanlar bu Koreliler
2020 yaz ayında 558. mesajı yazıp gitmişim.@mesmeso61'in Fenerbahçe'ye olan sevgisi çok büyük. Tartışmaya girmeye bayılıyor. Biz de Trabzonspor'u çok seviyoruz zaten, sık sık ziyaret edeceğiz.
Bir yıl sonra döndüm bu mesajla konuya, konuda bu mesajla birlikte 4790 mesaj var.Kardeşim şampiyonluk muhabbeti yapmayın şurada, zehirli ok atmayın.
Geçen sene bu zamanlar Gs konusu bizden baya fazlaydı ama hallettik onu2020 yaz ayında 558. mesajı yazıp gitmişim.Sonrasında bir yıl içinde @xdragxx faktörüyle 3000 mesajı geçmiş.
Bir yıl sonra döndüm bu mesajla konuya, konuda bu mesajla birlikte 4790 mesaj var.
@xdragxx de 1000 mesajı geçti konuda ve hiçbir kulüp yorum konusuna bu kadar çok mesaj yazılmadı. Bizim taraftar grubu iyi forumda.
Azimle çalışan dağı delermiş.Geçen sene bu zamanlar Gs konusu bizden baya fazlaydı ama hallettik onu
@Tolstoyevski dışında Galatasaray yorum konusunda konuşan yok ki, arada @Maskeli Fedai ile @MasacRE geliyor, o kadar. @Gerekli24 ile @DarkLegenD zaten canları sıkılıp geliyor, tek başlarına kalıyorlar hep. @mesmeso da Trabzonspor taraftarı olarak ziyaret ediyor arada. Sonuç olarak Fenerbahçe'nin konusunun mesajları böyle böyle artıyor.Geçen sene bu zamanlar Gs konusu bizden baya fazlaydı ama hallettik onu
Maçı 84 dakika olarak yayınlamasınlar burda tehlikeli @Araf @Dosi @12.Adam@Tolstoyevski dışında Galatasaray yorum konusunda konuşan yok ki, arada @Maskeli Fedai ile @MasacRE geliyor, o kadar. @Gerekli24 ile @DarkLegenD zaten canları sıkılıp geliyor, tek başlarına kalıyorlar hep. @mesmeso da Trabzonspor taraftarı olarak ziyaret ediyor arada. Sonuç olarak Fenerbahçe'nin konusunun mesajları böyle böyle artıyor.
O zaman 15000 lira ver üye ol yıllık fiyatı 500 lira olmadan üye ol@xdragxxMesut Özil özabim olduğu için bugün geçen senenin çubuklu formasına adını yazdırmaya Fenerium'a gittim.
Amaaaaaa yasakmış. Yasağın sebebi de forma baskısı sadece yeni sezon formalarına yapılıyormuş. Ulan Aliii bir de halkın takımıyız dersin. Bu ne gereksiz bir yasak ulan. Aklın sıra aaaa o zaman yeni sezon forması alayım ona basalım diyecez dimi küçük hesapların adamısın vallaha.
Yahu reisss 100000 kez dedim param yok kulübe o kadar verecek skljgjklsO zaman 15000 lira ver üye ol yıllık fiyatı 500 lira olmadan üye ol@xdragxx
Acadebiye üye ol biriktir e ticaret yaparsın @xdragxxYahu reisss 100000 kez dedim param yok kulübe o kadar verecek skljgjkls
Reis kafayı takmış sana illa alacak sksksskskskskggjkkYahu reisss 100000 kez dedim param yok kulübe o kadar verecek skljgjkls
20 milyon sayısı dolaşıyor ortalıkta. Sat gitsin sat sat sat.Attila Szalai, iddiaya göre Chelsea'nın gündeminde ve bu yüzden son zamanlarda süresi azaldı.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?