bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Burak'ın mevkiyi tam bilmiyorum. Transfermarkt'ta daha çok kanat forvet gibi göstermişler. Ben de bek hatırlıyordum da öyle görünce koymadım.Geçen sezon sonunda seneye takip etmem diyen @bazinga'ya Sporx'ten iki tane kadro kurdurup uzun uzun analizler yaptıran adama da Vitor Pereira denir...
Mert Hakan'dan o rol çıkmaz bence denemeyelim.
İrfan konusunda katılıyorum Gustavo-İrfan iyi olabilir.
Benim de bankolarım Berisha/Valencia. Valencia'yı kesenleri görüyorum şaka yapıyorlar sanırım. Adam 170 dakikada 5 tane gol attı bu sezon.Üçüncü kim olur ben de karar veremiyorum. Şimdilik Pelkas diyorum ama Rossi'yi de görmek lazım. Ferdi solda iyi oldu bence devam etsin.
Zajc'ı bence satacağız Rusya'ya. Burak, Çağtay'ın çok önünde o yedekler her iki kanat beki de. Muhammed'e üzülüyorum ama kupada falan bir şekilde süre vermeliyiz ona.
Edit: Arda'yı unutmamışsın pardon, ben görmemişim.
Mert Hakan ve Zajc'ı satabilsek güzel olacak.
Muhammed formunu korursa her türlü forma kapar ilk 11 olmasa da. Vitor da sevdi zaten gençlerle öne çıkmayı. Mesut'un hiç şans bulmama ihtimali daha yüksek bence.
Yine Volkan - Emre - Gökhan - Caner falan devam etseydi umrumda olmazdı bu sezon ama yenilik harekatı heyecan yarattı. Uzun aradan sonra ilk kez merakla maçları bekliyorum.