Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Burak'ın mevkiyi tam bilmiyorum. Transfermarkt'ta daha çok kanat forvet gibi göstermişler. Ben de bek hatırlıyordum da öyle görünce koymadım.

Mert Hakan ve Zajc'ı satabilsek güzel olacak.

Muhammed formunu korursa her türlü forma kapar ilk 11 olmasa da. Vitor da sevdi zaten gençlerle öne çıkmayı. Mesut'un hiç şans bulmama ihtimali daha yüksek bence.

Yine Volkan - Emre - Gökhan - Caner falan devam etseydi umrumda olmazdı bu sezon ama yenilik harekatı heyecan yarattı. Uzun aradan sonra ilk kez merakla maçları bekliyorum.

Reactions: HeisenBerg
Beşiktaş 127 oldu Pjanic ile 20 milyon euro değerinde olduğu için.

Pjanic en değerli oyuncu şu an ligde ama Transfermarkt'ın kemençeli adminleri düşürürler değerini Uğurcan bir numarada kalsın diye.

Pjanic en değerli oyuncu şu an ligde ama Transfermarkt'ın kemençeli adminleri düşürürler değerini Uğurcan bir numarada kalsın diye.
Yine Uğurcan'a getirdin ya helal olsun
Ama evet Türkiye'ye gelince dışardan oyuncu iyi de oynasa düşüyor değer.

Aynen, Pjanic gelince ligin en değerli takımı şu anda Beşiktaş oldu. Bizim de Rossi ile Berisha gelince bu kadar yükseldi aslında. İki takımdan Pjanic, Rossi ve Berisha'yı çıkar, kadro değerleri bir anda düşer. Beşiktaş'ta bir de Berisha gibi yükselten Batshuayi vardı. Ghezzal gelince de yeniden yükseldi takım tabii, o da var. Kısacası çok iyi hamleler yaptı Beşiktaş şu anda ve sanırım tarihinin en iyi kadrosunu oluşturdu ya da 21. yüzyılı baz alalım.

3-4-3
------

Sean kavanagh Sean gannon iyi iş yapar @Araf Roberto lopez Garry O neil Dylan Watts @Araf

Son düzenleme:

Konuştum onunla Uğurcan'ı 25 yap dedim. Bana "kardeşim sen rahatsız mısın ben sadece değerleri giriyorum değerleri belirlemiyorum" deyince ufak bir tartışma yaşadık.

Şenol Güneş zamanı 4. olan takım da kötü değildi onun defansı daha iyiydi hatta

Reactions: Araf
Burak Kapacak'ın lisansı nerede yahu? Berisha'ya, Meyer'e çıktı lisanslar bu çocuğa niye çıkmıyor... Bordeaux'ya gidiyordu normalde son anda devreye girdik keşke Bordeaux'ya gitseymiş. Rezalet.

Reactions: 12.Adam and Araf
Burak Kapacak'ın lisansı nerede yahu? Berisha'ya, Meyer'e çıktı lisanslar bu çocuğa niye çıkmıyor... Bordeaux'ya gidiyordu normalde son anda devreye girdik keşke Bordeaux'ya gitseymiş. Rezalet.
Bordeaux transfer bitirme konusunda çok kötü bir kulüp. @Tolstoyevski'nin çok sevdiği Mostafa Mohamed'i de bitiremediler.

Oraya bakmamak lazım ki.
Rossi bize transfer olur olmaz 2 milyon euro değer kaybetti. Trabzonspor ile Galatasaray'ın değeri bir mesela çok bariz belli ediyor Ts'li olduğunu

Aynı olay Fİfa'da da geçerliydi bir ara hatta ss'ler düşmüştü o zamanlar 12 numara'nın forumu vardı orada baya tartışmıştık
Fifa 14'te Diego 83 Sneijder 83 başta. İşte bunlarla ilgilenen adam da Galatasaraylı. Diego'yu 82'ye Sneijder'i 84'e çıkarın diyordu öyle de oldu

Pes 2021 oynuyorum bodrumda İrlandalı adamlar aldım Fenerbahçe’ye

Geçen sezon bir ara Pelkas ile Abdülkerim Parmak'ın değeri aynıydı Transfermarkt'da.
Doğru diyorsun bakmamak lazım oraya.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Mayıs'da 19 milyon euro oldu sonra Euro 2020 ve mevcut sezona başlangıcıyla değerinin net düşmesi lazım. Takipçisi olacağız bakalım düşürecekler mi? Artarsa şaşırmam.

@HeisenBerg Kalede Altay olabilir yada Arda Güler olabilir Max meyerin yerine olabilir @Dosi