Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Oha Uğurcan'ın değeri artmış sjklgklsklgkllksjkljkljhsjklhklsjklghklsjklf

Mayıs'da 19 milyon euro oldu sonra Euro 2020 ve mevcut sezona başlangıcıyla değerinin net düşmesi lazım. Takipçisi olacağız bakalım düşürecekler mi? Artarsa şaşırmam. :A
Beyler muhtemelen siz buna inanmayacaksınız ama ben yine de bilgilendirme amaçlı olarak atayım. :)

En az bir, büyük ihtimalle daha fazla transfer geliyor demişler. :A

Sağ bek ve Gustavo yedeği de geliyor galiba. @HeisenBerg :A
Kanat bek kesinlikle şart, sağ ya da sol tarafa gelir gibi, mümkünse çift taraflı olursa daha iyi. Gustavo'ya benzer nitelikte bir oyuncu olursa daha iyi olur, mümkünse de genç olsun. Takımın büyük bir bölümü ofansif ağırlıklı olduğu için sanırım Gustavo'nun yeri hiç dolmaz alternatifi gelmezse. :D

En az bir, büyük ihtimalle daha fazla transfer geliyor demişler. :A

Sağ bek ve Gustavo yedeği de geliyor galiba. @HeisenBerg :A
Gary O neil @bazinga
Kanat bek kesinlikle şart, sağ ya da sol tarafa gelir gibi, mümkünse çift taraflı olursa daha iyi. Gustavo'ya benzer nitelikte bir oyuncu olursa daha iyi olur, mümkünse de genç olsun. Takımın büyük bir bölümü ofansif ağırlıklı olduğu için sanırım Gustavo'nun yeri hiç dolmaz alternatifi gelmezse. :D
fenerbahçe frankfurt ve Sivasspor Sean kavanagh Sean gannon olabilir @Araf @bazinga

Defansif istemiyor demek ki hocamız. Ben de çok anlamadım belki gidecek vardır orta sahalardan. :D
Gidecek olan olsaydı, şimdiye giderdi aslında, birçok ligin transfer sezonu kapandı. Keşke Gustavo ayarına yakın bir defansif orta saha alınsaydı takıma. :D