Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Caner'i kendisi ile olan kişisel problemlerden dolayı istemiyor yoksa Caner'in bizde papazlık yapma şansı yok. Bizde Caner papazlık yapmak istediği an baştan aşağıya tokatlarlar.
Kadro dışı kalır en fazla, diğer türlü baştan aşağı tokatlama gibi bir durum söz konusu olmaz. Kulüp zarara uğrar bu gibi bir durumda.

Reactions: 12.Adam
Kadro dışı kalır en fazla, diğer türlü baştan aşağı tokatlama gibi bir durum söz konusu olmaz. Kulüp zarara uğrar bu gibi bir durumda.
Demek istediğim burada öyle bir şeye yeltenemez. Burada ondan daha güçlü karakterler var.

Reactions: xdragxx
Demek istediğim burada öyle bir şeye yeltenemez. Burada ondan daha güçlü karakterler var.
Gerçi her ortamda herkesin borusu ötmez. Beşiktaş'ta herhangi bir olaya karıştığına rastlamadım ama Fenerbahçe'de daha çok ön plana çıkıyordu bu konuda. Aslında daha çok insan rahat ettiği yerde rahat rahat agresifliğini ve kural tanımazlığını gösterir.

Reactions: mesmeso and 12.Adam
Başlangıçta keşke böyle sportif direktörümüz olsa adam iyi alt yapı eğitimi yapıyor Stephen McPhail Forvet Rory Gaffney Aaron Greene Dara Mcguinnes @eskici @12.Adam @Dosi @Araf @bazinga @xdragxx
------

Shamrock Rovers 31 şutta 24 isabet yapmış @xdragxx @12.Adam dördü ofsayt diğerlerinde Flora kalecisi Show yaptı diğer toplar direkten dışarı @xdragxx @The_Erinch @Dosi @Araf @HeisenBerg

Son düzenleme:
Reactions: The_Erinch
Adam çirkefleşmiş bildiğin.

Reyis Fifa 21'de epey yardımcı oldu bence çok verimli bir transferdi. Ali başkandan her yıl bu tarz Fifa'da iş yapacak fazla masrafı olmayan yıldız oyuncu transferi bekliyoruz.

Reactions: Araf
Adam çirkefleşmiş bildiğin.

Reyis Fifa 21'de epey yardımcı oldu bence çok verimli bir transferdi. Ali başkandan her yıl bu tarz Fifa'da iş yapacak fazla masrafı olmayan yıldız oyuncu transferi bekliyoruz.
Bize gelen oyuncuyla yollarımızı ayırırken ya biz çirkefleşiyoruz ya da giden oyuncu çirkefleşiyor. Caner Erkin giderse eğer, o da çirkefleşecek muhtemelen. Gökhan Gönül ne güzel sessiz sessiz duruyor, en fazla televizyona kardeş mevzusuyla konuk oldu, o kadar ama Caner Erkin gittiği kulüpte bir yolunu bulur, hatta Kadıköy'de bulur yolunu içindeki kini kusar.

Reactions: bazinga
FB beklediğimden düşük profilli isimlere yönelmiş. Muhtemelen bunlar da ROGON önerisidir. Meyer isminden bu net anlaşılıyor. Belki Berisha'yı hoca istemiştir ama ROGON onu almak için Meyer'i de alacaksın demiş gibi görünüyor. Yoksa Pelkas, Mesut ve İrfan'ın olduğu bölgeye daha neden transfer yapılsın?

Berisha bir ara bizim de gündemimize gelmişti ama Salzburg o zamanlar kullanıyordu. Tarz olarak tam FB'nin aradığı kişi olduğunu sanmıyorum. Net santrafor diyebileceğimiz birisi değil. Büyük takımlarda mutlaka bir tane net santrafor olmalı. FB de ben hâlâ bu tarz oyuncu olmadığını düşünüyorum.

FB son anlarda kağıt üstünde iyi bir genişlik sağladı. Normalde fazla çekinmem ama Pereira'nın elinde çok değerli parçalar olabilirler.

Berisha, geçen sezonun büyük bir bölümünü santrafor olarak geçirmiş ve iyi de gol atmış. İsviçre Ligi tamam da, Avusturya Ligi yine iyi bir lig sayılır. Oradaki oyunculardan yıldız çıkabiliyor, hatta teknik direktörler de. Özellikle bu konuda Salzburg çok iyi. Max Meyer bonservissiz, zamanında iyi de kendini göstermiş bir oyuncu ama son dönemlerde düşüşe geçmiş. Bizde 3-4-3 mevkisi olduğu için en fazla merkezde oynayabilir, hücum hattı standart. Gustavo'nun yanına koyulabilir en fazla ama tabii yanındaki adaylar güçlü olduğu için oynayamaz. Hücumun ileri ucunda da oynayamaz, yani kısacası en fazla yedek olabilir. Max Meyer transferi iyi transfer olmayabilir, onun oynayacağı bölgelerde fazlasıyla oyuncu var. Tabii iki oyuncuyu da hoca onayıyla alındıysa sorun yok. Bir şekilde iki futbolcu da kullanılır.

Reactions: mesmeso
Meyer hedefi avrupa kupaları olan takımlar için iyi bir transfer olabilir ama yüksek hedefli takımlar için bence düşük profilli bir isim. Berisha'nın da bu yaşta buralara düşmesi bana ilginç geldi. Bonservis verildiyse benim için daha da ilginç bir transfer olacak.

Ben genç lazım dedim orta sahaya İrlandadan örnek gösterirsem @Araf