Yiyelim yiyelim İrfan-Mesut varken çekemem Pelkas falanSatarız bayağı formda girmişti sezona ama yemek zorundayız maalesef kendisini.
Yiyelim yiyelim İrfan-Mesut varken çekemem Pelkas falanSatarız bayağı formda girmişti sezona ama yemek zorundayız maalesef kendisini.
Skor yönünden eksik kalabiliriz o tarz bir durumda Valencia da oraya çekilebilir. Valla Pelkas'ı yemek zorundayız.Yiyelim yiyelim İrfan-Mesut varken çekemem Pelkas falan
Yok yok kalmayız bu ikili çok güçlüSkor yönünden eksik kalabiliriz o tarz bir durumda Valencia da oraya çekilebilir. Valla Pelkas'ı yemek zorundayız.
Mecburuz yoksa transfer yapamayacağız.Pelkas'ı satan şampiyonluğu satar.15 altına satılmamalı.
Pelkas'ı satacağımıza hiç yapmayalım daha iyi.Mecburuz yoksa transfer yapamayacağız.
Bence büyük hata olur yerine daha uyguna bulursanız o başka ama çok riskli bir durumMecburuz yoksa transfer yapamayacağız.
En son Pelkas ile Dembele takası gündemdeydi Lyon ile. Tabii gerçek dışıdır o da, neyse.Pelkas'ı satan şampiyonluğu satar.15 altına satılmamalı.
Başkan Pelkas'ı satmıyoruz dedi.En son Pelkas ile Dembele takası gündemdeydi Lyon ile. Tabii gerçek dışıdır o da, neyse.
Satmayız elbette ama başkanların sözüne güvenme. Her şeyi gizli gizli yapar başkanlar, bir bakmışız sözlerinin tersini yapmış olurlar, yani ben pek güvenmiyorum sözlere. Hem yüksek bir teklif gelirse eğer, direkt sözünden cayar. Yine de satılmasın tabii ki, Pelkas'ı severiz.Başkan Pelkas'ı satmıyoruz dedi.
40 milyon euro getiren olursa gidebilir tabii ki.Satmayız elbette ama başkanların sözüne güvenme. Her şeyi gizli gizli yapar başkanlar, bir bakmışız sözlerinin tersini yapmış olurlar, yani ben pek güvenmiyorum sözlere. Hem yüksek bir teklif gelirse eğer, direkt sözünden cayar. Yine de satılmasın tabii ki, Pelkas'ı severiz.
Josef'i hatırlıyorum. Satış yapılmayacak diye resmi açıklama geldikten 2 gün sonra satılmıştı.Satmayız elbette ama başkanların sözüne güvenme. Her şeyi gizli gizli yapar başkanlar, bir bakmışız sözlerinin tersini yapmış olurlar, yani ben pek güvenmiyorum sözlere. Hem yüksek bir teklif gelirse eğer, direkt sözünden cayar. Yine de satılmasın tabii ki, Pelkas'ı severiz.
Black pudding alıp satalım Nihat özdemire40 milyon euro getiren olursa gidebilir tabii ki.
Fransız hakem birde benim hoşlandığım kızın ülkesinin hakemi @12.Adam @ArafEkli dosyayı görüntüle 107815
Kaynak: Bilgilendirme
İrfan Can Kahveci:
Ekli dosyayı görüntüle 107817
Filip Novak:
Ekli dosyayı görüntüle 107819
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Ekli dosyayı görüntüle 107815
Kaynak: Bilgilendirme
İrfan Can Kahveci:
Ekli dosyayı görüntüle 107817
Filip Novak:
Ekli dosyayı görüntüle 107819
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?