Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Geçen sene çok daha iyi kadroyla sahada ne yaptığını gram bilmeyen bir Fenerbahçe vardı. Şimdi ise lise çağındaki çocuklarla bile sahaya belli bir kalite ve düzen koyan bir Fenerbahçe var. Teknik direktör farkı bu işte.

Ali Koç üzerine düşeni yapar ve kaliteli eklemeler yaparsa iyi bir Fenerbahçe izleyeceğiz sezon boyunca.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Uuuu yenge de Fenerli olmuşşşşşşşşşşşş
E9LP0G2XMAQ6ueq.jpg

Edişko da gram annesine benzemiyor %100 baba :A
E9LGcuGXIAAHuJZ.jpg

• Beğendim
Reactions: Dosi
Başkan Pelkas'ı satmıyoruz dedi. :Z
Satmayız elbette ama başkanların sözüne güvenme. Her şeyi gizli gizli yapar başkanlar, bir bakmışız sözlerinin tersini yapmış olurlar, yani ben pek güvenmiyorum sözlere. Hem yüksek bir teklif gelirse eğer, direkt sözünden cayar. Yine de satılmasın tabii ki, Pelkas'ı severiz. :D

Satmayız elbette ama başkanların sözüne güvenme. Her şeyi gizli gizli yapar başkanlar, bir bakmışız sözlerinin tersini yapmış olurlar, yani ben pek güvenmiyorum sözlere. Hem yüksek bir teklif gelirse eğer, direkt sözünden cayar. Yine de satılmasın tabii ki, Pelkas'ı severiz. :D
40 milyon euro getiren olursa gidebilir tabii ki. :Z

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg and Araf
Josef'i hatırlıyorum. Satış yapılmayacak diye resmi açıklama geldikten 2 gün sonra satılmıştı. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf