Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Limitte yer var. Bahane bu, Koç beceriksiz.

------

Bakambu gelse bari. Sörloth'u beklersek daha çok bekleriz.
Bakambu gelse iyidir de, içinden Samatta çıkar belki, şaşırmam yani.
Sörloth gelebilir mi, orası muamma. @mesmeso daha iyi bilir, sözleşme maddesi falan deniyor, doğru mu acaba o? Türkiye'de sadece Trabzonspor'da oynayabileceğine dair bir sözleşme vardı sanki. Doğru hatırlıyorsam gelmesi zor.
Bakambu, Sörloth değil de, bu gidişle Nzola gelir.

Çin’den forvet alacağız korona korkusundan kaçarlar forvetlerinden defans @Araf

Luuk de Jong'a da gidilebilir aslında ama Pereira bana Bakambu tarzı biri istiyor gibi geliyor.

Reactions: 12.Adam and Araf
Sörloth konusunda bizim takımların saçma bir beklentisi var. Oyuncu bir daha buraya düşmek istemiyor. Leipzig kiralık vermek istemiyor. 20 milyon verene satarım diyor. Ülkemizde o parayı verecek bir kulüpte yok. Buraya kiralamak isterlerse bizimkiler zaten bırakmaz. Onun için ayarlanan sponsor haber bekliyor.

Sörloth geçen haftalarda Southampton'a gidecek gibiydi sonradan Roma işi çıkmıştı. Şimdi de Marsilya konuşuluyor. Ben ŞL play off maçları sonrası kaderinin belli olacağını düşünüyorum. Gruplara kalan takımlardan birisi onu almak isteyebilir.

Madde konusuna gelirsek. Leipzig eğer onu buraya göndermek isterse ilk bize sormak zorunda. Eğer biz aynı teklifi yaparsak bize verecekler. Yapamazsak diğerleri ile görüşmelerine izin vereceğiz.

Luuk de Jong'a da gidilebilir aslında ama Pereira bana Bakambu tarzı biri istiyor gibi geliyor.
Leblebi gibi gol atan santrafor lazım bize; kim gelirse gelsin, gol atsın yeter.

Yabancı liglerde dünya kadar para çıkıyor transferlere, bizim ülkede çok fazla para çıkmıyor. Sörloth konusu da muhtemelen yatar; ne Trabzonspor'un, ne de başka kulüplerin vereceğini sanmıyorum o paraları.

Sörloth'un yerinde olsam, Fransa ligine giderdim. Marsilya bence mükemmel bir tercih olur. Türkiye'de ön plana çıkan, Fransa'da da öne çıkabilir. PSG dışında bütün takımlar zayıf o ligde. Bize göre daha güçlü ama Premier Lig, La Liga, Bundesliga ve Serie A'ya göre çok güçsüz bir lig. Rahat rahat o ligde kendini bulabilir.

Reactions: 12.Adam and mesmeso
17.08.2021 antrenmanı:

Filip Novak: "Messi gibi çek."

Attila Szalai: "Koş Szalai, tut Szalai, kurtar Szalai. Bezdim kardeşim bezdim."

İrfan Can Kahveci: "Pelkas bir sakatlandı, bir 11 oynadım, 10 numara 5 yıldız oynadım. Taraftar mest oldu, sonra pas attım Mesut oldu, sonra gol oldu, kazandık."

Bright Osayi-Samuel: "Hoca şimdi beni santrafora koyar, Samatta da zaten forvet değil. Pas gelince işte böyle kaymam lazım topa."

Ozan Tufan: "Neeeee, Premier Lig'e gidemiyor muymuşum? Kim dedi kızım sana bunu?"

Vitor Pereira: "Topu İrfan Can'a at Gustavo, İrfan Can da topu Mesut'a atsın, sonrasında da gol atalım. Samatta'ya atmayın topu, gol atamıyor. Mesut'a atın Mesut'a."

Altay Bayındır: "Ben olmasam ne olacak bu takımın hali, hiç bilmiyorum."

Min-jae Kim: "Bana gelip sürekli 'bu kim' diye espri yapıyorlar, dediklerinden hiçbir şey anlamıyorum."

Berke Özer: "Altay üç gol ye, kaleye ben geçeyim."

Serdar Aziz: "Alın topunuzu oynayın, ben tatile gidiyorum. Yerime de oyuncu aldılar hazır, iyi oldu. Yedek kulübesinde tatil yaparım. Gerçi bir şey olur, yine ben oynarım ilk 11'de."

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Forvet yarın açıklanıyormuş, Sørloth veya Bakambu değilmiş bu isim. Merak ettim ama beklentiyi düşük tutmakta fayda var.

Son dakikada ters köşe olmalı...
Forvet yarın açıklanıyormuş, Sørloth veya Bakambu değilmiş bu isim. Merak ettim ama beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
@xdragxx böyle bir ters köşe zor kısacası.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Futbolcuda biter o iş. Ben Ts'a değil Fener'e gitmek istiyorum dediği an o madde de boşa çıkmış olur

Satın alma opsiyonlu kiralayalım zaten seneye Szalai falan satar çıkarırız parayı.
Hadi geldi diyelim, Trabzonspor'da oynadığı gibi oynayabilir mi, beni o düşündürüyor. Gerçi elimizde Samatta var, onun attığı gol sayısını en geç üç dört maçta ulaşır.

Reactions: 12.Adam