Bakambu gelse iyidir de, içinden Samatta çıkar belki, şaşırmam yani.Limitte yer var. Bahane bu, Koç beceriksiz.
------
Bakambu gelse bari. Sörloth'u beklersek daha çok bekleriz.
Bakambu gelse iyidir de, içinden Samatta çıkar belki, şaşırmam yani.Limitte yer var. Bahane bu, Koç beceriksiz.
------
Bakambu gelse bari. Sörloth'u beklersek daha çok bekleriz.
Çin’den forvet alacağız korona korkusundan kaçarlar forvetlerinden defans @ArafBakambu gelse iyidir de, içinden Samatta çıkar belki, şaşırmam yani.Sörloth gelebilir mi, orası muamma. @mesmeso daha iyi bilir, sözleşme maddesi falan deniyor, doğru mu acaba o? Türkiye'de sadece Trabzonspor'da oynayabileceğine dair bir sözleşme vardı sanki. Doğru hatırlıyorsam gelmesi zor.Bakambu, Sörloth deği lde, bu gidişle Nzola gelir.
Luuk de Jong'a da gidilebilir aslında ama Pereira bana Bakambu tarzı biri istiyor gibi geliyor.Bakambu gelse iyidir de, içinden Samatta çıkar belki, şaşırmam yani.Sörloth gelebilir mi, orası muamma. @mesmeso daha iyi bilir, sözleşme maddesi falan deniyor, doğru mu acaba o? Türkiye'de sadece Trabzonspor'da oynayabileceğine dair bir sözleşme vardı sanki. Doğru hatırlıyorsam gelmesi zor.Bakambu, Sörloth değil de, bu gidişle Nzola gelir.
Sörloth konusunda bizim takımların saçma bir beklentisi var. Oyuncu bir daha buraya düşmek istemiyor. Leipzig kiralık vermek istemiyor. 20 milyon verene satarım diyor. Ülkemizde o parayı verecek bir kulüpte yok. Buraya kiralamak isterlerse bizimkiler zaten bırakmaz. Onun için ayarlanan sponsor haber bekliyor.Bakambu gelse iyidir de, içinden Samatta çıkar belki, şaşırmam yani.Sörloth gelebilir mi, orası muamma. @mesmeso daha iyi bilir, sözleşme maddesi falan deniyor, doğru mu acaba o? Türkiye'de sadece Trabzonspor'da oynayabileceğine dair bir sözleşme vardı sanki. Doğru hatırlıyorsam gelmesi zor.Bakambu, Sörloth değil de, bu gidişle Nzola gelir.
Leblebi gibi gol atan santrafor lazım bize; kim gelirse gelsin, gol atsın yeter.Luuk de Jong'a da gidilebilir aslında ama Pereira bana Bakambu tarzı biri istiyor gibi geliyor.
Yabancı liglerde dünya kadar para çıkıyor transferlere, bizim ülkede çok fazla para çıkmıyor. Sörloth konusu da muhtemelen yatar; ne Trabzonspor'un, ne de başka kulüplerin vereceğini sanmıyorum o paraları.Sörloth konusunda bizim takımların saçma bir beklentisi var. Oyuncu bir daha buraya düşmek istemiyor. Leipzig kiralık vermek istemiyor. 20 milyon verene satarım diyor. Ülkemizde o parayı verecek bir kulüpte yok. Buraya kiralamak isterlerse bizimkiler zaten bırakmaz. Onun için ayarlanan sponsor haber bekliyor.
Sörloth geçen haftalarda Southampton'a gidecek gibiydi sonradan Roma işi çıkmıştı. Şimdi de Marsilya konuşuluyor. Ben ŞL play off maçları sonrası kaderinin belli olacağını düşünüyorum. Gruplara kalan takımlardan birisi onu almak isteyebilir.
Madde konusuna gelirsek. Leipzig eğer onu buraya göndermek isterse ilk bize sormak zorunda. Eğer biz aynı teklifi yaparsak bize verecekler. Yapamazsak diğerleri ile görüşmelerine izin vereceğiz.
M'Bala Nzola olursa şaşırma.Forvet yarın açıklanıyormuş, Sørloth veya Bakambu değilmiş bu isim. Merak ettim ama beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
Bir an önce belli olsun da önümüze bakalım.M'Bala Nzola olursa şaşırma.
İkinci bir Samatta olacaksa eğer gelecek oyuncu, bence biraz daha bekleyebiliriz.Bir an önce belli olsun da önümüze bakalım.
Sakatlıklardan elde forvet kalmadı maalesef acele etmeliyiz.İkinci bir Samatta olacaksa eğer gelecek oyuncu, bence biraz daha bekleyebiliriz.
Samatta patlayamadı ilk lig maçında, daha da patlayamaz. Şart santrafor ama onun gibi olmasın.Sakatlıklardan elde forvet kalmadı maalesef acele etmeliyiz.
Samatta'nın bir dakika bile süre almaması lazım artık.Samatta patlayamadı ilk lig maçında, daha da patlayamaz. Şart santrafor ama onun gibi olmasın.
Alsa da galibiyet alacağımız maçta son dakikada oyuncu yer değiştirmesiyle zaman kazandırmak için süre alsın.Samatta'nın bir dakika bile süre almaması lazım artık.
Son dakikada ters köşe olmalı...
Forvet yarın açıklanıyormuş, Sørloth veya Bakambu değilmiş bu isim. Merak ettim ama beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
@xdragxx böyle bir ters köşe zor kısacası.Sörloth konusunda bizim takımların saçma bir beklentisi var. Oyuncu bir daha buraya düşmek istemiyor. Leipzig kiralık vermek istemiyor. 20 milyon verene satarım diyor. Ülkemizde o parayı verecek bir kulüpte yok. Buraya kiralamak isterlerse bizimkiler zaten bırakmaz. Onun için ayarlanan sponsor haber bekliyor.
Sörloth geçen haftalarda Southampton'a gidecek gibiydi sonradan Roma işi çıkmıştı. Şimdi de Marsilya konuşuluyor. Ben ŞL play off maçları sonrası kaderinin belli olacağını düşünüyorum. Gruplara kalan takımlardan birisi onu almak isteyebilir.
Madde konusuna gelirsek. Leipzig eğer onu buraya göndermek isterse ilk bize sormak zorunda. Eğer biz aynı teklifi yaparsak bize verecekler. Yapamazsak diğerleri ile görüşmelerine izin vereceğiz.
Futbolcuda biter o iş. Ben Ts'a değil Fener'e gitmek istiyorum dediği an o madde de boşa çıkmış olurSörloth konusunda bizim takımların saçma bir beklentisi var. Oyuncu bir daha buraya düşmek istemiyor. Leipzig kiralık vermek istemiyor. 20 milyon verene satarım diyor. Ülkemizde o parayı verecek bir kulüpte yok. Buraya kiralamak isterlerse bizimkiler zaten bırakmaz. Onun için ayarlanan sponsor haber bekliyor.
Kiralık alırsak olur o iş en fazla, diğer türlü dünya para gider.Futbolcuda biter o iş. Ben Ts'a değil Fener'e gitmek istiyorum dediği an o madde de boşa çıkmış olur
Satın alma opsiyonlu kiralayalım zaten seneye Szalai falan satar çıkarırız parayı.Kiralık alırsak olur o iş en fazla, diğer türlü dünya para gider.
Hadi geldi diyelim, Trabzonspor'da oynadığı gibi oynayabilir mi, beni o düşündürüyor. Gerçi elimizde Samatta var, onun attığı gol sayısını en geç üç dört maçta ulaşır.Satın alma opsiyonlu kiralayalım zaten seneye Szalai falan satar çıkarırız parayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?