Maskeli Fedai
Favori Üye
Mesut şov yapmasa bari..Sana da mantıklı geliyorsa oyna ama Şimdi gider yenecekleri tutar ama sanmıyorum.
Mesut şov yapmasa bari..Sana da mantıklı geliyorsa oyna ama Şimdi gider yenecekleri tutar ama sanmıyorum.
Adamın çevresinde adam yok ki şov yapsınMesut şov yapmasa bari..
Şu aşamada dördüncü kaleci olacak gibi, önünde Ertuğrul var. Kupa maçlarında forma şansı versek bile iyi olur, oynaya oynaya gelişir. Kiralık olarak da gönderebiliriz bir takıma. Berke özellikle bu şekilde gelişmişti ve daha gelişecek de.Hayırlı olsun, babası Volkan'ın yediği iyi kalecilerden biriydi. Volkan'dan daha çok beğeniyordum... İnşallah oğlu daha iyi bir kariyere imza atar...
"Belhanda ve Balotelli ikilisi gol atıp kırmızı kart görürler"e 5 lira atıyorum... @Maskeli Fedai1x0 çifte şans oyna 100-200 at temiz para
Beşiktaş'ın puan kaybetmesini isteyin şu aşamada, Fenerbahçe'de şu anda her şey muamma ama umudumuz var tabii. Hepsinden de öte, önce siz galibiyet alın, gerisi önemli değil.
Psikopat ikili kesin rahat durmaz"Belhanda ve Balotelli ikilisi gol atıp kırmızı kart görürler"e 5 lira atıyorum... @Maskeli Fedai
Zehirli ok için teşekkürler
Tehlikeli takım adamlar on iki tane attılar bohemian Dubline 20 dakikada 10 gol geldi @DosiYok bilmiyorum pompy
Forvet transferi daha da acil duruma geldi.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Serdar Dursun'un uzunca bir süre sahalardan uzak kalacağını da düşünürsek, Samatta'nın sahada yok olduğunu ve Valencia'nın ya istikrarsızlığı ya da sakatlığını düşünecek olursak kesinlikle bir santrafor transferi şart oldu. Galatasaray'ın durumuna düştük biraz da, üç santraforları oluyor ama santraforsuz oynuyorlar. Santrafor almazsak eğer, biz de böyle olacağız.Forvet transferi daha da acil duruma geldi.
Fenerbahçe fan Token aldınızmı @Araf @xdragxx @HeisenBerg @DosiSerdar Dursun'un uzunca bir süre sahalardan uzak kalacağını da düşünürsek, Samatta'nın sahada yok olduğunu ve Valencia'nın ya istikrarsızlığı ya da sakatlığını düşünecek olursak kesinlikle bir santrafor transferi şart oldu. Galatasaray'ın durumuna düştük biraz da, üç santraforları oluyor ama santraforsuz oynuyorlar. Santrafor almazsak eğer, biz de böyle olacağız.
Limitte yer var. Bahane bu, Koç beceriksiz.Limit hala limit @HeisenBerg
Bakambu gelse bari. Sörloth'u beklersek daha çok bekleriz.Serdar Dursun'un uzunca bir süre sahalardan uzak kalacağını da düşünürsek, Samatta'nın sahada yok olduğunu ve Valencia'nın ya istikrarsızlığı ya da sakatlığını düşünecek olursak kesinlikle bir santrafor transferi şart oldu. Galatasaray'ın durumuna düştük biraz da, üç santraforları oluyor ama santraforsuz oynuyorlar. Santrafor almazsak eğer, biz de böyle olacağız.
Yok Token almamız lazım @HeisenBergLimitte yer var. Bahane bu, Koç beceriksiz.
------
Bakambu gelse bari. Sörloth'u beklersek daha çok bekleriz.