Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Hayırlı olsun, babası Volkan'ın yediği iyi kalecilerden biriydi. Volkan'dan daha çok beğeniyordum... İnşallah oğlu daha iyi bir kariyere imza atar...
Şu aşamada dördüncü kaleci olacak gibi, önünde Ertuğrul var. Kupa maçlarında forma şansı versek bile iyi olur, oynaya oynaya gelişir. Kiralık olarak da gönderebiliriz bir takıma. Berke özellikle bu şekilde gelişmişti ve daha gelişecek de. :)

Şu takıma sağlam bir santrafor şart. Valencia sakatlanıyor, Samatta sahada yok, Serdar Dursun sakatlanıyor ve santraforsuz kalıyor takım.

Forvet transferi daha da acil duruma geldi.
Serdar Dursun'un uzunca bir süre sahalardan uzak kalacağını da düşünürsek, Samatta'nın sahada yok olduğunu ve Valencia'nın ya istikrarsızlığı ya da sakatlığını düşünecek olursak kesinlikle bir santrafor transferi şart oldu. Galatasaray'ın durumuna düştük biraz da, üç santraforları oluyor ama santraforsuz oynuyorlar. Santrafor almazsak eğer, biz de böyle olacağız.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Serdar Dursun'un uzunca bir süre sahalardan uzak kalacağını da düşünürsek, Samatta'nın sahada yok olduğunu ve Valencia'nın ya istikrarsızlığı ya da sakatlığını düşünecek olursak kesinlikle bir santrafor transferi şart oldu. Galatasaray'ın durumuna düştük biraz da, üç santraforları oluyor ama santraforsuz oynuyorlar. Santrafor almazsak eğer, biz de böyle olacağız.
Fenerbahçe fan Token aldınızmı @Araf @xdragxx @HeisenBerg @Dosi

Limitte yer var. Bahane bu, Koç beceriksiz. :A
------

Bakambu gelse bari. Sörloth'u beklersek daha çok bekleriz.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Araf