Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Ben 1.5-2 civarı biter diyordum ama 3 milyon bonservis verilmiş.
Bonservis bedeli şu anda yazmıyor, açıklanmamış. Ayrıca geçen sezon Tisserand'a 4 milyon euro verilmişti. Min-jae Kim'in taliplerinin çok olduğunu düşünürsek, 3 milyon euro bile iyi. Yaşı da genç sayılır.

Dün akşam buraya baktığımda 3 milyon yazıyordu şimdi kaldırılmış.

Bu çocuğun adını duymaktan bıktım artık. İnşallah futbol oynadığı günleri de görürüz.

Bu çocuğun adını duymaktan bıktım artık. İnşallah futbol oynadığı günleri de görürüz.
Orta sahanın bol olduğu zamana denk geldiği için bu sezon da oynayamazdı. Bursaspor, geçtiğimiz sezondan beri üçüncü kiralandığı takım oldu. Bursaspor'da çok sağlam patlama yaparak takımı bir üst lige taşıyanlardan birisi olacaksa eğer, ancak o zaman oynarken görebiliriz. Yaşı daha 22 ama yavaştan artık kendini göstermeye başlaması lazım.

Reactions: bazinga
Hiç özlemedim ne ara geldik yine maç gününe

Bu takım bana üzüntü dışı bir şey vermiyor son dönemlerde... Çocukken mutluluk sebebi gençlik dönemde tamamen hüzün ve hayal kırıklığı sebebi...

Reactions: 12.Adam
İkimizde aynı YouTube kanalına aboneyiz anlaşılan.

Reactions: xdragxx
İçimden bir ses bir yıl daha bekliyeyim sabreden muradına erer @xdragxx @12.Adam @bazinga

Reactions: xdragxx

Yalnız zaman cidden burda dursaydı keşke.
Hayatım daha iyiydi.
Fenerbahçe şu son golü attığımız zaman çoğu kişiye göre şampiyonluğun en büyük favorisiydi.
Corona belası yoktu.

Fenerbahçe'nin 2005-2008 yılları arasında kalesini koruyan eski kaleci Serdar Kulbilge'nin oğlu Bartu Kulbilge ile de sözleşme imzalamışız. 2018 yılında Çengelköy altyapısından Fenerbahçe U16'ya transfer olmuş. Bu sezon, 1 Temmuz itibariyle U19'dan as takıma dahil olmuş.

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Reactions: eskici and bazinga
Hayırlı olsun, babası Volkan'ın yediği iyi kalecilerden biriydi. Volkan'dan daha çok beğeniyordum... İnşallah oğlu daha iyi bir kariyere imza atar...

Reactions: Araf
2023 e kadar bekliyelim @Araf

Reactions: Araf