İrlanda takımı bize uymaz.Ben olsam İrlandadan alırdım Shamrock Rovers tan tam victor Pereiranın sisteminin takımı @Araf
İrlanda takımı bize uymaz.Ben olsam İrlandadan alırdım Shamrock Rovers tan tam victor Pereiranın sisteminin takımı @Araf
Shamrock Rovers uyar adamlar 12 tane attılar @Arafİrlanda takımı bize uymaz.
Ben 1.5-2 civarı biter diyordum ama 3 milyon bonservis verilmiş.https://twitter.com/x/status/1426240895544958981
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Bonservis bedeli şu anda yazmıyor, açıklanmamış. Ayrıca geçen sezon Tisserand'a 4 milyon euro verilmişti. Min-jae Kim'in taliplerinin çok olduğunu düşünürsek, 3 milyon euro bile iyi. Yaşı da genç sayılır.Ben 1.5-2 civarı biter diyordum ama 3 milyon bonservis verilmiş.
Dün akşam buraya baktığımda 3 milyon yazıyordu şimdi kaldırılmış.Bonservis bedeli şu anda yazmıyor, açıklanmamış. Ayrıca geçen sezon Tisserand'a 4 milyon euro verilmişti. Min-jae Kim'in taliplerinin çok olduğunu düşünürsek, 3 milyon euro bile iyi. Yaşı da genç sayılır.
Ekli dosyayı görüntüle 107342
Büyük ihtimalle yanlışlık olmuştur. Gerçek fiyatı o kadar değildir ama öyle bile olsa sanırım eleştirilmez bu konuda.Dün akşam buraya baktığımda 3 milyon yazıyordu şimdi kaldırılmış.
Bu çocuğun adını duymaktan bıktım artık. İnşallah futbol oynadığı günleri de görürüz.Geçtiğimiz sezon Gölcükspor'dan transfer ettiğimiz İsmail Yüksek'i ilk devrede Balıkesirspor'a, ikinci devrede Adana Demirspor'a kiralamıştık. Bu sezon ise, Bursaspor'a kiraladık.
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Orta sahanın bol olduğu zamana denk geldiği için bu sezon da oynayamazdı. Bursaspor, geçtiğimiz sezondan beri üçüncü kiralandığı takım oldu. Bursaspor'da çok sağlam patlama yaparak takımı bir üst lige taşıyanlardan birisi olacaksa eğer, ancak o zaman oynarken görebiliriz. Yaşı daha 22 ama yavaştan artık kendini göstermeye başlaması lazım.Bu çocuğun adını duymaktan bıktım artık. İnşallah futbol oynadığı günleri de görürüz.
İkimizde aynı YouTube kanalına aboneyiz anlaşılan.Hiç özlemedim ne ara geldik yine maç gününe
Bu takım bana üzüntü dışı bir şey vermiyor son dönemlerde... Çocukken mutluluk sebebi gençlik dönemde tamamen hüzün ve hayal kırıklığı sebebi...
Hayırlı olsun, babası Volkan'ın yediği iyi kalecilerden biriydi. Volkan'dan daha çok beğeniyordum... İnşallah oğlu daha iyi bir kariyere imza atar...Fenerbahçe'nin 2005-2008 yılları arasında kalesini koruyan eski kaleci Serdar Kulbilge'nin oğlu Bartu Kulbilge ile de sözleşme imzalamışız. 2018 yılında Çengelköy altyapısından Fenerbahçe U16'ya transfer olmuş. Bu sezon, 1 Temmuz itibariyle U19'dan as takıma dahil olmuş.
2023 e kadar bekliyelim @ArafFenerbahçe'nin 2005-2008 yılları arasında kalesini koruyan eski kaleci Serdar Kulbilge'nin oğlu Bartu Kulbilge ile de sözleşme imzalamışız. 2018 yılında Çengelköy altyapısından Fenerbahçe U16'ya transfer olmuş. Bu sezon, 1 Temmuz itibariyle U19'dan as takıma dahil olmuş.
1x0 çifte şans oyna 100-200 at temiz para
Dur oynayayım keyfine, vakit geçsin1x0 çifte şans oyna 100-200 at temiz para
Sana da mantıklı geliyorsa oyna amaDur oynayayım keyfine, vakit geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?