Gökhan Gönül'ün opsiyonu hala kullanılmadı.Gg işi derken?
Gökhan Gönül'ün opsiyonu hala kullanılmadı.Gg işi derken?
Gökhan Gönül'ü diyorsun, tamam. Bari iki harfi de büyük yapsaydın.Gökhan Gönül'ün opsiyonu hala kullanılmadı.
Kalması mı doğru olurdu, ayrılması mı?Gökhan Gönül'ü diyorsun, tamam. Bari iki harfi de büyük yapsaydın.
Büyük ihtimalle kullanılmaz, gidecek gibi görünüyor.
Gökhan Gönül emektar bir futbolcu ama yaşlı. Bir de Nazım Sangare var takımda. Murat Sağlam zaten muhtemelen yine kiralık olarak verilir bir takıma. Bu yüzden muhtemelen o opsiyon kullanılmaz. Yaşlı olduğu için kullanılmaz. Daha iyi bir oyuncu transfer edilmeye çalışılır.Kalması mı doğru olurdu, ayrılması mı?
Emre'ye yapılan nasıl GG'ye yapılmaz demiştim yapılmış
Emre gibi birini 1000 satır mesaj + 6 videoyla yollayıp Gökhan'a 2-3 satır cümle yazmak yakışmadı. Temsili bir ücrete 1 sene daha sözleşme imzalatıp futbolu Fenerbahçe'de bırakmasını sağlamalıydık Ali Koç ayıp etti.
2016'da gidişinde yalan yok nefret ettim ama her insan hata yapar bu sene affetmiştim. Kulübün resmi duyumcusu da Galatasaray'ı reddetti ve İstanbul dışına gitti diyor. Eğer bu doğruysa hakkımız sana helal GG. Seni Fenerli GG olarak anarız.
Fenerbahçe tarihinin en iyi beki... Yolu açık olsun.Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül için hazırladığı veda videosunu bırakıyorum konuya. Forumda denk geliriz belki bir gün yine, hüzünleniriz. Gökhan Gönül'ün sözleriyle Fenerbahçe vedası çok iyi bir video olmuş.
@xdragxx, @HeisenBerg, @Veteran, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Gökhan Gönül iyi bekti ama gitmesinde hayır var gibi şu an.
Yarın VD giderse Fenerbahçe'ye geri dönmeyi değerlendirebilirim.
Aslında gitmesi gereken bir bu arkadaş kaldı da saz arkadaşları gidince esamesi okunmaz.
En azından bu sefer güzel ayrıldık. Umarım ilerleyen yıllarda kendini geliştirip teknik ekipte görürüz.Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül için hazırladığı veda videosunu bırakıyorum konuya. Forumda denk geliriz belki bir gün yine, hüzünleniriz. Gökhan Gönül'ün sözleriyle Fenerbahçe vedası çok iyi bir video olmuş.
@xdragxx, @HeisenBerg, @Veteran, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
88 kırmızı çizgimizdirAslında gitmesi gereken bir bu arkadaş kaldı da saz arkadaşları gidince esamesi okunmaz.
Takımın kanseri deseler kavga çıkar da ondan.88 kırmızı çizgimizdirYa siz bakmayın sosyal medyayaHerkes Caner takımın neşesi diyor Özil dahil
Ya abarttığınız kadar olsa sevilmez bu adamTakımın kanseri deseler kavga çıkar da ondan.Saha içi davranışları Volkan Demirel 2.0
Fişek gibi başlamak için uygun bir fikstür.Fenerbahçe'nin fikstürü:
- Adana Demirspor (D)
- Fraport-TAV Antalyaspor
- Altay (D)
- Sivasspor
- Medipol Başakşehir (D)
- Giresunspor
- Atakaş Hatayspor (D)
- Kasımpaşa
- Trabzonspor (D)
- Alanyaspor
- İttifak Holding Konyaspor (D)
- Kayserispor
- Galatasaray (D)
- Göztepe
- Çaykur Rizespor
- Gaziantep FK (D)
- Beşiktaş
- Fatih Karagümrük
- Yeni Malatyaspor
Çok zorlu bir fikstür gibi görünmüyor aslında, tabii bu bizim fikstürü nasıl avantaja çevireceğimize bakıyor.Fişek gibi başlamak için uygun bir fikstür.
(5 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik aldılar.Fişek gibi başlamak için uygun bir fikstür.
Yorum sabitleme getir istersen foruma da, senin şu yorumunu konuya sabitleyelim ve sessizce yanıldığını görelim.(5 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik aldılar.)
Adana Demirspor ve Altay yıllar sonra lige dönmüş aç takımlar ve seyircileri önündeler.
Antalya ve Başakşehir, iki eski hocanın sağlam takımları.
Sivas zaten son iki yılın en taş gibi takımlarından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?