Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Kalması mı doğru olurdu, ayrılması mı?
Gökhan Gönül emektar bir futbolcu ama yaşlı. Bir de Nazım Sangare var takımda. Murat Sağlam zaten muhtemelen yine kiralık olarak verilir bir takıma. Bu yüzden muhtemelen o opsiyon kullanılmaz. Yaşlı olduğu için kullanılmaz. Daha iyi bir oyuncu transfer edilmeye çalışılır.

Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül için hazırladığı veda videosunu bırakıyorum konuya. Forumda denk geliriz belki bir gün yine, hüzünleniriz. Gökhan Gönül'ün sözleriyle Fenerbahçe vedası çok iyi bir video olmuş.

@xdragxx, @HeisenBerg, @Veteran, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Emre'ye yapılan nasıl GG'ye yapılmaz demiştim yapılmış :A
Emre gibi birini 1000 satır mesaj + 6 videoyla yollayıp Gökhan'a 2-3 satır cümle yazmak yakışmadı. Temsili bir ücrete 1 sene daha sözleşme imzalatıp futbolu Fenerbahçe'de bırakmasını sağlamalıydık Ali Koç ayıp etti.

2016'da gidişinde yalan yok nefret ettim ama her insan hata yapar bu sene affetmiştim. Kulübün resmi duyumcusu da Galatasaray'ı reddetti ve İstanbul dışına gitti diyor. Eğer bu doğruysa hakkımız sana helal GG. Seni Fenerli GG olarak anarız.

O meşhur yorumunu da bırakalım şuraya da, gönderiye neden "güldürdün" attığın daha da belirginleşsin. :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Araf
Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül için hazırladığı veda videosunu bırakıyorum konuya. Forumda denk geliriz belki bir gün yine, hüzünleniriz. Gökhan Gönül'ün sözleriyle Fenerbahçe vedası çok iyi bir video olmuş.

@xdragxx, @HeisenBerg, @Veteran, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
En azından bu sefer güzel ayrıldık. Umarım ilerleyen yıllarda kendini geliştirip teknik ekipte görürüz.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Araf

Fenerbahçe'nin fikstürü:

1. Adana Demirspor (D)
  2. Fraport-TAV Antalyaspor
  3. Altay (D)
  4. Sivasspor
  5. Medipol Başakşehir (D)
  6. Giresunspor
  7. Atakaş Hatayspor (D)
  8. Kasımpaşa
  9. Trabzonspor (D)
  10. Alanyaspor
  11. İttifak Holding Konyaspor (D)
  12. Kayserispor
  13. Galatasaray (D)
  14. Göztepe (D)
  15. Çaykur Rizespor
  16. Gaziantep FK (D)
  17. Beşiktaş
  18. Fatih Karagümrük (D)
  19. Yeni Malatyaspor

Fenerbahçe'nin fikstürü:

1. Adana Demirspor (D)
  2. Fraport-TAV Antalyaspor
  3. Altay (D)
  4. Sivasspor
  5. Medipol Başakşehir (D)
  6. Giresunspor
  7. Atakaş Hatayspor (D)
  8. Kasımpaşa
  9. Trabzonspor (D)
  10. Alanyaspor
  11. İttifak Holding Konyaspor (D)
  12. Kayserispor
  13. Galatasaray (D)
  14. Göztepe
  15. Çaykur Rizespor
  16. Gaziantep FK (D)
  17. Beşiktaş
  18. Fatih Karagümrük
  19. Yeni Malatyaspor
Fişek gibi başlamak için uygun bir fikstür.

Fişek gibi başlamak için uygun bir fikstür.
(5 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik aldılar. :A)

Adana Demirspor ve Altay yıllar sonra lige dönmüş aç takımlar ve seyircileri önündeler.

Antalya ve Başakşehir, iki eski hocanın sağlam takımları.

Sivas zaten son iki yılın en taş gibi takımlarından...

(5 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik aldılar. :A)

Adana Demirspor ve Altay yıllar sonra lige dönmüş aç takımlar ve seyircileri önündeler.

Antalya ve Başakşehir, iki eski hocanın sağlam takımları.

Sivas zaten son iki yılın en taş gibi takımlarından...
Yorum sabitleme getir istersen foruma da, senin şu yorumunu konuya sabitleyelim ve sessizce yanıldığını görelim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga