Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Ben senden razı mazı değilim Orçun tamam sana Vitor'la mutluluklar ekimde bana ağlama ama

@xdragxx Bu filmin hikayesi mutlu sonla bitmeyecek.
Sabır... İyi düşünün iyi olsun.
İyi hamleler yapalım gerisi olur. Yahu İsmail Kartal, Erol falan şampiyonluk kovaladı. Vitor kötü hoca değil. Kefilim ben.

------

Orçun 2-3 aydır köprü satsak alacak gibi Polyanna oldu iyice..
Sen pp'deki adama güven. Top toplayıcı çocuğa sarılma şekli şaklabanlıklarla zafere yürüyeceğiz.

Reactions: xdragxx and 12.Adam
Sezon sonu yine böyle bir şey olur. Bizim taraftarlar daaa offf abi yaaaaaaaaaaa x futbolcu çok iyiydi bu yıl Beşiktaş'ta/Galatasaray'da yazık Pereira'ya derler

Sezon sonu yine böyle bir şey olur. Bizim taraftarlar daaa offf abi yaaaaaaaaaaa x futbolcu çok iyiydi bu yıl Beşiktaş'ta/Galatasaray'da yazık Pereira'ya derler

Emreyide böyle yapa yapa kovdurttun bu gidişle ben tarih konusunda yanılmam 2022 de yada 2023 te şampiyon olacağız ve benim yeğenim Fenerbahçeyi tutmuş olacak şu anda Törenle Galatasaraylı benim kaderimi yaşayacak babam iddiayı kaybetti Annemin arkadaşı törenle Galatasaraylı yaptı top yuvarlak maç 90 dakika maç her şekilde döner 5-0 olsa bile döner 7-0 bile olsa döner @xdragxx

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Şu Onyekuru'nun menajerinin oyunlarına gelmeyin Fenerbahçe ve Beşiktaş da artık tercihleri olacakmış
Hee bizim basiretsiz yönetim isterse şaşırmam tabii

Reactions: Keith Long