Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

İki-üç transfere yine moda gireceksiniz, konuşturmayın beni. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sklgksjkgksgkls
Özil, İrfan gibi orta sahaları varken 3'lü defans oynatırsa 10.hafta gider.
Gayet yapılır. Merkezi Gustavo-İrfan yapar önlerine Mesut'u atar o şekilde 3-4-1-2 oynatır. Umarım da üçlü oynatır. Futbolu şu an domine eden sistem bu ve Fenerbahçe böyle oynamaya müsait.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and 12.Adam
Bay sivrizeka santrafor ikilin kim olacak? @xdragxx :A
Bence Gustavo da gidebilir. Tempo sorunu olur yoksa.

Biri Valencia yardımcı rolde diğeri de transfer. :D
------

Yap bir 11 merak ettim :A
Altay kalede. Sağ stoper şu an için Tisserand maalesef, ortada Caulker, sol stoper Szalai, merkez bence transfer-İrfan önlerinde Mesut en ön ikili de Valencia-transfer. Kanat beklere de direkt iki yeni isim. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Bence Gustavo da gidebilir. Tempo sorunu olur yoksa.

Biri Valencia yardımcı rolde diğeri de transfer. :D
------

Altay kalede. Sağ stoper şu an için Tisserand maalesef, ortada Caulker, sol stoper Szalai, merkez bence transfer-İrfan önlerinde Mesut en ön ikili de Valencia-transfer. Kanat beklere de direkt iki yeni isim. :A
Ne idüğü belirsin bir herif için eldeki tüm bekleri satacaz sonra yeni kanat bek alacaz doğru anladım dimi :A
10.haftada gidince de yeni gelen hoca sizin yapacağınız kadro mühendisliğinin içine edeyim diyecek.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ne idüğü belirsin bir herif için eldeki tüm bekleri satacaz sonra yeni kanat bek alacaz doğru anladım dimi :A
10.haftada gidince de yeni gelen hoca sizin yapacağınız kadro mühendisliğinin içine edeyim diyecek.
Sanki eldeki tüm bekler çok iyi. :D Caner-Gökhan ile üçlü mü oynayacağız. :A Yapacak bir şey yok.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Aklıma Uzaylı türkücünün parçası geldi. sevdiğim benim. :A @HeisenBerg