HeisenBerg
Favori Üye
@xdragxx Hayvan terli yemezler.İki-üç transfere yine moda gireceksiniz, konuşturmayın beni.
Kim diyor ? Videoyu mu seyrettin ?2-3 transfer diyor eldeki Özil'den olduk
3-4-1-2'deki o 1 Özil. İkinci baharını yaşayacak.2-3 transfer diyor eldeki Özil'den olduk
Dikkat et de sonbaharı olmasın. @xdragxx3-4-1-2'deki o 1 Özil. İkinci baharını yaşayacak.
Video'yu özet geç vallaha izlemedim izlememKim diyor ? Videoyu mu seyrettin ?
Portekiz ekolünden bir iki mal getirecekmiş , savunmada üçlü oynatırmış, aklımda bu kadarı kaldı.Video'yu özet geç vallaha izlemedim izlemem
SklgksjkgksgklsPortekiz ekolünden bir iki mal getirecekmiş , savunma üçlü oynatırmış, aklımda bu kadarı kaldı.
Hadi inşallah... Ersun, ersun u getirin bana...Sklgksjkgksgkls
Özil, İrfan gibi orta sahaları varken 3'lü defans oynatırsa 10.hafta gider.
Ersun hocam gelmez artık ya onu geçelim de adamlar 2.Pereira bile yaptılar 3. Ersun Yanal dönemi çok absürt bir istek değil demek kiHadi inşallah... Ersun, ersun u getirin bana...
Dilimiz de tüy bir tarafımızda çıban çıktı.Ama ahı var...Ersun hocam gelmez artık ya onu geçelim de adamlar 2.Pereira bile yaptılar 3. Ersun Yanal dönemi çok absürt bir istek değil demek ki
Gayet yapılır. Merkezi Gustavo-İrfan yapar önlerine Mesut'u atar o şekilde 3-4-1-2 oynatır. Umarım da üçlü oynatır. Futbolu şu an domine eden sistem bu ve Fenerbahçe böyle oynamaya müsait.Sklgksjkgksgkls
Özil, İrfan gibi orta sahaları varken 3'lü defans oynatırsa 10.hafta gider.
Bay sivrizeka santrafor ikilin kim olacak? @xdragxxGayet yapılır. Merkezi Gustavo-İrfan yapar önlerine Mesut'u atar o şekilde 3-4-1-2 oynatır. Umarım da üçlü oynatır. Futbolu şu an domine eden sistem bu ve Fenerbahçe böyle oynamaya müsait.
Yap bir 11 merak ettimGayet yapılır. Merkezi Gustavo-İrfan yapar önlerine Mesut'u atar o şekilde 3-4-1-2 oynatır. Umarım da üçlü oynatır. Futbolu şu an domine eden sistem bu ve Fenerbahçe böyle oynamaya müsait.
Bence Gustavo da gidebilir. Tempo sorunu olur yoksa.Bay sivrizeka santrafor ikilin kim olacak? @xdragxx
Altay kalede. Sağ stoper şu an için Tisserand maalesef, ortada Caulker, sol stoper Szalai, merkez bence transfer-İrfan önlerinde Mesut en ön ikili de Valencia-transfer. Kanat beklere de direkt iki yeni isim.Yap bir 11 merak ettim
Ne idüğü belirsin bir herif için eldeki tüm bekleri satacaz sonra yeni kanat bek alacaz doğru anladım dimiBence Gustavo da gidebilir. Tempo sorunu olur yoksa.
Biri Valencia yardımcı rolde diğeri de transfer.
------
Altay kalede. Sağ stoper şu an için Tisserand maalesef, ortada Caulker, sol stoper Szalai, merkez bence transfer-İrfan önlerinde Mesut en ön ikili de Valencia-transfer. Kanat beklere de direkt iki yeni isim.
Sanki eldeki tüm bekler çok iyi. Caner-Gökhan ile üçlü mü oynayacağız. Yapacak bir şey yok.Ne idüğü belirsin bir herif için eldeki tüm bekleri satacaz sonra yeni kanat bek alacaz doğru anladım dimi
10.haftada gidince de yeni gelen hoca sizin yapacağınız kadro mühendisliğinin içine edeyim diyecek.
4'lü oynayacak paşa. Yok öyle 3'lü defans falan Fenerbahçe bu Kadıköy'de 3'lü defans çıkamaz eski köye yeni adet yokSanki eldeki tüm bekler çok iyi. Caner-Gökhan ile üçlü mü oynayacağız. Yapacak bir şey yok.
Aklıma Uzaylı türkücünün parçası geldi. sevdiğim benim. @HeisenBergNe idüğü belirsin bir herif için eldeki tüm bekleri satacaz sonra yeni kanat bek alacaz doğru anladım dimi
10.haftada gidince de yeni gelen hoca sizin yapacağınız kadro mühendisliğinin içine edeyim diyecek.